Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar biotin 5mg sorunsali

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

bordelaise

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2013
261
9
38
İzmir
Kizlar merhaba. Roaccutane kullaniyorum ve sac dokulmesi yasiyorum. Cilt doktorum solgarin biotinini onerdi destek olarak. Fakat dozaj yazmamis. Ben de internette arastirdim 1mg yani 1000lik olan sadece kalite artisinda ise yarar diye bahsediliyor. 5mg lik siparisi verdim. Eczaci cok agir olmaz mi diyince gozum korktu. Internette de sivilcelenenleri okuyunca zaten sivilce tedavisi gordugum icin gozum iyice korktu. Kullananlar varsa tecrubelerini bekliyorum yardiminiza ihtiyacim var:(

Kizlar merhaba. Roaccutane kullaniyorum ve sac dokulmesi yasiyorum. Cilt doktorum solgarin biotinini onerdi destek olarak. Fakat dozaj yazmamis. Ben de internette arastirdim 1mg yani 1000lik olan sadece kalite artisinda ise yarar diye bahsediliyor. 5mg lik siparisi verdim. Eczaci cok agir olmaz mi diyince gozum korktu. Internette de sivilcelenenleri okuyunca zaten sivilce tedavisi gordugum icin gozum iyice korktu. Kullananlar varsa tecrubelerini bekliyorum yardiminiza ihtiyacim var:(

5 mg kullandım ben de ama inan saçtan çok başka yerlere yarıyor derhal bıraktım:9:

Ne kadar sure kullandin nasil yariyor ki baska yerlere tuylenme meselesi mi :(

1 ay kullanmıştım gerçekten saç dökülmesini durdu o dönemde ama
bıraktıktan sonra ağda yapamadım uzun süre kökleri sertleşmişti jilet vurdum ağrıdan acıdan yapamıyorum diye sonra 2 seans lazere gittim ondan sonra sanırım az biraz zayıfladı kökleri de başladım tekrar ağdaya
tüylenme yapmadı ama olan tüylerimin köklerini resmen kazık gibi yaptı

1 ay kullanmıştım gerçekten saç dökülmesini durdu o dönemde ama
bıraktıktan sonra ağda yapamadım uzun süre kökleri sertleşmişti jilet vurdum ağrıdan acıdan yapamıyorum diye sonra 2 seans lazere gittim ondan sonra sanırım az biraz zayıfladı kökleri de başladım tekrar ağdaya
tüylenme yapmadı ama olan tüylerimin köklerini resmen kazık gibi yaptı

Of cok korkuttu bu beni ya. Yuzune de yapti mi sari tuyleri de etkiledi mi yuzundeki?

Kizlar yok mu kullanan yahu illa birileri kullanmistir? Kirpiklere falan da iyi geliyormus ama killanma ve sivilce cok mu sorun yaratacak duzeyde yasaniyor? Roaccutanela zaten sari sari birsuru tuy cikti yuzumde kalinlasirlarsa facia olur :(

Canım ben aralıklarla kullandım ama daha çok hızlı uzamasında faydası olduğunu düşünüyorum... Saçımı kuaförüm istediğimden kısa kestiğinde kullanmıştım uzaması hızlanmıştı... Tüylenme yapıyor bacaklarımdaki tüylerde çok hızlı uzuyordu... Sivilcelenme yaşamadım ama... Normalde sivilcelenmem nasılsa aynı devam etti, o konuda etkileme olmadı benim gözlemlediğim...

Canım ben aralıklarla kullandım ama daha çok hızlı uzamasında faydası olduğunu düşünüyorum... Saçımı kuaförüm istediğimden kısa kestiğinde kullanmıştım uzaması hızlanmıştı... Tüylenme yapıyor bacaklarımdaki tüylerde çok hızlı uzuyordu... Sivilcelenme yaşamadım ama... Normalde sivilcelenmem nasılsa aynı devam etti, o konuda etkileme olmadı benim gözlemlediğim...

Anladim canim tesekkur ederim. bacak neyse agda falan yapiliyor da korkum yuzdeki tuyler

Of cok korkuttu bu beni ya. Yuzune de yapti mi sari tuyleri de etkiledi mi yuzundeki?

Yüzümde bir etkisi olmadı canım kaşıma falan da bir etkisi olmadı, bikini bacak ve kol altına etki etti ağda yaptığım yerlere yani sanırım sürekli uzama halinde olduğundan onlar

Back