Biosteron bulamıyorum lütfen YARDİM

tanem7777

Guru
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2014
574
231
33
Merhaba arkadaşlar amh.0.06 tüp bebek aşamasındayım düşük yumurta rezervim oldugu icin biosteron ihtiyacım var ama.hic bir yerde yok nasıl bulabilirim

Merhaba, maleesef hic bir yerde yok. Doktorunuzla konusun muadil önersin size. Bana önerilen muadili paylasıyorum sizle.
Screenshot_20240524-120950_Hepsiburada.jpg

İlk defa gördüm bu ilacı bakalım kontrole gidince doktotruma sorayım tşkler ama ins biosteron bulurum

ne yazıkki yok. bakmadığım ülke kalmadı. ama sadece polonya menşeili.
burda 15000 tl ye kadar çıkarmışlar. ayıptır. günahtır.
bulgaristan-, yunanistan, almanya, fransa hepsine baktırdım. yok ne yazıkki.
şimdi bir arkadaş kıbrısa baktıracak. umudum var. malum orası tüp bebeğin dünya merkezi. yada muadili birşeyler sorduracak. sizlerle de paylaşırım. haber gelmedi henüz.

birde yunanistan da bulduğumuz birşey var. ismin paylaşayım. henüz doktora sormadım ama isterseniz sorun.
SWANSON - DHEA

geçen bana avm 'de vitamin mağazada çalışan birşey önerdi . araştırın ben alacağım. hatta sorunu olmamasına rağmen eşime de kullandıracağım.

SELENYUM

Hanımlar biesteron bende araştırdım ama hakkında çok şey duydum ve okudum o yüzden almıyorum. Öncelikle kist, kalp fonksiyonlarını bozma vb kötü yan etkileri var zaten bu sebeple üreyildiği fabrikada sadece yılda 3 sefer üretiliyormuş sürekli üretilmiyor. Bir de türkiye araştırmalarımda kara borsaya düşmüş 1000tl’lik ilaç 15.000lere satılıyor. Ve işin kötü yanı orjinal değil..

X