Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Bioplex hair protein kullanan var mı ?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Goldsparkle

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2018
395
651
53
YouTube videolarında ilk kullanımda bile saçı daha güzel ve sağlıklı bir hale getirdiğini gördüm ama bu ürünle ilgili ne süslü ne ekşi ne de başka bir platformda yorum var. Tek seferde bile fark edilir derecede saça iyi gelen ürünlerin sonra saçı daha kötü bir hale getirdiğine şahit olduğum için kullananlardan yorum bekliyorum. Saçım sağlıklı görünüyor, bozmak istemiyorum. 6 ayda bir kırıklarımı aldırıyorum. Bu ürün uzun vadede zarar vermiyorsa belki kırık da aldırmama gerek kalmaz bu sayede saçımı daha hızlı uzatabilirim diye düşünüyorum. Ürünü bir süre kullandıktan sonra bırakanlar yorumlarsa daha iyi olur.

Canım bence dabur amla yagina bemiks bepanten evigen amillerinden 2 ser tane kır zeytinyağı ve hindistan cevizi ekle maske yap haftada 2 kere hem hızlı uzatır hemde assssiri sağlıklı yapıyor net. Ben kullanıyorum harika oldu saçlarım. Bu ürünü bende merak ediyorum takipteyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…