How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Biontech yan etkileri???

zillikedi

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2016
1.575
3.089
133
Biontech 2. Dozu dun aksam yaptirdim. Aman allahim kemiklerim takirdiyor. Basim boynum sirtim eklemlerim resmen dokuluyorum. Ev 30 derece ben peluslarla yorgan altinda titriyorum.
Siz iyi gelmesi icin ne kullandiniz? Iyi gelen biseyler var mi bu asinin yan etkisine? Simdiden tesekkur ederim.

Evet oluyor bu tarz yan etkiler, özellikle kol çok ağrıyor birkaç gün. Kırgınlık, eklem ağrıları olabiliyor. Endişeye mahal yok..

Normal oldugunu ve uzun surmedigini kabullenip beklemek Baska yapacak bir sey yok. Ben covidi belirtisiz gecirdim, 2 dozu da hamileyken oldum, ilk 2 dozda da hicbir sıkıntım olmadi, ama 3. Dozu gecen hafta 32 haftalikken oldum. Artik bağışıklık baya dustu sanirim. 1 gun halsiz gezdim ve 1 gece baya ateslendim vs. Esim yan etki yasadiginda agri kesici ve soguk alginligi hapi alarak hafifleterek geçirmişti. Ben onu da alamadim, sizlana sizlana bekledim napalim :)

Normal oldugunu ve uzun surmedigini kabullenip beklemek Baska yapacak bir sey yok. Ben covidi belirtisiz gecirdim, 2 dozu da hamileyken oldum, ilk 2 dozda da hicbir sıkıntım olmadi, ama 3. Dozu gecen hafta 32 haftalikken oldum. Artik bağışıklık baya dustu sanirim. 1 gun halsiz gezdim ve 1 gece baya ateslendim vs. Esim yan etki yasadiginda agri kesici ve soguk alginligi hapi alarak hafifleterek geçirmişti. Ben onu da alamadim, sizlana sizlana bekledim napalim :)
Cok gecmis olsun ben de hamileyken 2 doz sinovac 1 de 30. Haftada covid gecirdim hic boyle olmadim. Dogumdan sonra ilk biontech de az bi kirginlikla gecti. Ama sanirim benim de bagisikligim dustu artik. Bebisimin doktoru sutten antikor gecisi olur bebek icin yararli dedi gittim oldum. Hic dusunmedim boyle olucagimi.
Size de cok gecmis olsun hamile halinizle cok daha zor gecmistir. Bebeginize saglikla kavusun ins 🙏🏻

Kucuk bebegim var sutumde azaldi halsizlikten. Nasil gecicek bir yol ariyorum. Tesekkur ederim
Bu durum geçici, sanırım siz bir de sütüm iyice gider mi kaygısına düştünüz doğal olarak. Birkaç güne iyi olursunuz, bol bol dinlenin, bitki çayları için, çok geçmiş olsun… Parasetamol içeren ağrı kesici öneriyorlar aşı sonrası, bir ağrı kesici alınabiliyorsa emzirirken, doktorunuza danışarak kullanın isterseniz.

İkinci doz beni de fena vurmuştu ama tek çaresi zaman. 1 gün içinde bir şeyiniz kalmaz.

Ben ilk dozdan sonra öyle oldum. Yatıp dinlendim sadece 1 gün sonra bir şey kalmamıştı. Üçüncü dozdan sonra da çok çok kolum ağrıdı majezik aldıktan sonra uyuyabilmiştim.

vur kafayı yat uyu geçecek şak diye , garip bir yan etki ama oluyor aynen bu şekilde.

Biontech 2. Dozu dun aksam yaptirdim. Aman allahim kemiklerim takirdiyor. Basim boynum sirtim eklemlerim resmen dokuluyorum. Ev 30 derece ben peluslarla yorgan altinda titriyorum.
Siz iyi gelmesi icin ne kullandiniz? Iyi gelen biseyler var mi bu asinin yan etkisine? Simdiden tesekkur ederim.
Yatıp uyumak ve parol ben parol kullandım.1.dozda birşey olmadı 2.dozda hafif geçirmiştim 3.dozda 1.5 gün sürdü yan etkisi biraz ağır oldu atesim çok yukseldi, carpinti agri,sıtma vs oldu yatıp dinlenmek iyi geldi birde parol iyi geldi.

Back