• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biolyn kremle ağda ve epilasyon artık acısız..yuppi

ben de gittiğim bi güzellik salonunda este krem ürününü kullandım. bugüne kadar gördüğüm en etkili kremdi. bu kremin online satışı da var ve öyle 110TL falan değil, sadece 45 TL. ..........com dan alabilirsiniz. ben ilk olarak güzellik merkezinden almıştım ve biraz daha fazla para vermiştim. gerçi sonuçta bu işi yapan yerin de para kazanmak için yaptığını düşünürsek, bu durum çok da abes değil. tavsiye ederim
hangi siteden aldınız?mesaj atabilir misiniz? benim mesaj hakkım yokmuş malesef:(

Arkadaşlar merhaba... Komple epilasyona gidiyorum fakat çok hassas bir cildim olduğundan fazla acı çekiyordum..ki bunca süre boşuna çekmişim..epilasyon merkezindeki çalışan bana Biolyn isimli bir krem sürmem için öneride bulundu.ve biraz bekledikten sonra epilasyona başladı..inanamadım..acı yoktu..çok mutluyum..artık epilasyona giderken korkmuyorum..tavsiye ederim
Biolyn | Biolyn Tropikal Krem | Genital Blge Beyazlatc | Aloevera Ter nleyici | Center Medikal | Kozmetik | Cilt Bakm | Bioline | Biolin | Beyazlatc | Yank kremi | El-Ayak atlak Kremi | aloevera | jel | alovera Ter nleyici | botox | Probotox | Whitin bunlardan hangisi cnm?

Back