• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biolyn kremle ağda ve epilasyon artık acısız..yuppi

sonaydan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2011
123
1
68
İstanbul
Arkadaşlar merhaba... Komple epilasyona gidiyorum fakat çok hassas bir cildim olduğundan fazla acı çekiyordum..ki bunca süre boşuna çekmişim..epilasyon merkezindeki çalışan bana Biolyn isimli bir krem sürmem için öneride bulundu.ve biraz bekledikten sonra epilasyona başladı..inanamadım..acı yoktu..çok mutluyum..artık epilasyona giderken korkmuyorum..tavsiye ederim

neydi o emla yok streçliycen yok 45 dak bekliyceksin.biolyn mucizesi,artık lazer kabus olmaktan çıktı.

emla gibi reçeteli ilaç falan değil bitkisel kozmetik ürün etkisi müthişş.gittiğiniz
lazer merkezleri-ağda salonları ve güzellik merkezlerinde bulunuyor.

evet eczanelerde satılmıyor....ama gittiğim güzellik salonu satıyor..sizde güzellik salonunuza sorun..mutlaka getirirler...ucuz ve bitkisel olması çok ii

bende gittiğim güzellik salonunun önerisi üzerine kullandım..acı çok hafifti yani siner ısırıgı gibi :) daha önceleri neler çekiyormuşuz.şimdi arkadaşımda başlayacak..inernet sitesine bakacağım..teşekkürler

Mergaba kizlar, bende agda yaptiriyorum.tum vucutta dayaniyorum fakat genital bolge cook canimi yakiyor.simdi agdaciya gitmeliyim ve surekli genital bolgeme nasil agda yaptiracagimi dusunuyorumm resmenn korkuuyorum.emla ve anestol hic bir ise yaramadi biolyn kremi nereden alabiliriz ve fiyati ne kadar bu konuda bilgisi olan cvp verirse cok sevinirim.

Sorunda buya ben almanyada yasiyordum daha yeni geldim turkiyeye bursada yasiyorum artik ve gittigm veya bildugm bi guzellik salonu yok.....

bu kremi hic duymamistim bitkisel oldugundan yan etkleri oldugnu düsünmüyorum denemek lazim... yorumlara baklinca herkes mutlu :D:D:D

ben de gittiğim bi güzellik salonunda este krem ürününü kullandım. bugüne kadar gördüğüm en etkili kremdi. bu kremin online satışı da var ve öyle 110TL falan değil, sadece 45 TL. bolatshop.com dan alabilirsiniz. ben ilk olarak güzellik merkezinden almıştım ve biraz daha fazla para vermiştim. gerçi sonuçta bu işi yapan yerin de para kazanmak için yaptığını düşünürsek, bu durum çok da abes değil. tavsiye ederim

este kremin sağlık bakanlığında kaydı olmadığı içinburadaki iki merkezde bulundurmuyormuş.biyolinini sağlık bakanlığı kkozmetik kayıtları olduğu için tercih ediyorlamış.gittiğim merkez 5 li kutudan yarım tüp kullanıyorlar parada almıyorlar.yani tedarik için eczaneye falan gitmiyorum.girmeden 15 dak önce biyolini yarım tüp sürüyorlar tamamen hissiz.110 lira falan olsa bedavaya sürmezler.zira internette 5 liralık hamam otu yağını 80 liraya satan 15 liralık panaxı 100 liraya satan çok.bi dahaki sefere evde kullanmak gerekçesiyle fiyatını öğrenim hemen paylaşırım.

bu este isteğe göre üretilebiliyormuş çok kurumsal görünmedi.laboratuarda yapıp ambalajlanıyor galiba dediğiniz siteye baktım.kaç ml 30 ml 45 tl .biolinin her tüpü 10 gr.iki kullanımlık sanırım daha uyguna geliyor.tabi sağlık bakanlığı kayıtlarıda araştırıla bilir.daha kesin bir bilgi alınabilir sağlık bakanlığının sitesinden.bioline baktım zed ilaç fabrikasında üretildiği kaydı var.bi sürü sertifika bilgiside var.tabi uyuşturucu etkiside karşılaştırılmalı.ambalajına bakıldığında este çokda ikna etmedi beni.hayırlısı denk gelirse buralarda esteyide denerim.ama şundan eminim yarım tüp biolin bir tüp emladan çoook daha etkili

este kremin sağlık bakanlığında kaydı olmadığı içinburadaki iki merkezde bulundurmuyormuş.biyolinini sağlık bakanlığı kkozmetik kayıtları olduğu için tercih ediyorlamış.gittiğim merkez 5 li kutudan yarım tüp kullanıyorlar parada almıyorlar.yani tedarik için eczaneye falan gitmiyorum.girmeden 15 dak önce biyolini yarım tüp sürüyorlar tamamen hissiz.110 lira falan olsa bedavaya sürmezler.zira internette 5 liralık hamam otu yağını 80 liraya satan 15 liralık panaxı 100 liraya satan çok.bi dahaki sefere evde kullanmak gerekçesiyle fiyatını öğrenim hemen paylaşırım.

bu yazdıklarınız gerçekten çok ciddi ithamlar. merak ettim ben de,üreten firmayı aradım, sağlık bakanlığı kozmetik bildirimi olduğunu söylediler. inanmadım, bilgilerini istedim ve gönderdiler. bence ürün ve firmalar hakkında reklam yapmak ne kadar hoş değilse, bilip bilmeden karalamak da hoş değil. sonuçta kul hakkı girer işin içine diye düşünüyorum

bu yazdıklarınız gerçekten çok ciddi ithamlar. merak ettim ben de,üreten firmayı aradım, sağlık bakanlığı kozmetik bildirimi olduğunu söylediler. inanmadım, bilgilerini istedim ve gönderdiler. bence ürün ve firmalar hakkında reklam yapmak ne kadar hoş değilse, bilip bilmeden karalamak da hoş değil. sonuçta kul hakkı girer işin içine diye düşünüyorum

sürekli reklam yapmaktan sıkılmadın mı...site yöneticileri neden hala seni banlamadılar anlamadım

benim gittiğim merkezdede gelica diye bir krem varmış..duyan yada kullanan varmı?

biolyn krem nasıl acaba yaa lazerden geldim şu an hala genital bölgem yanıyor..bıktım usandım wallahi

Back