• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Biolustre mucizevi bakım !

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

PrencessCrown

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2012
4
1
86
İstanbul
Arkadaşlar ünlülerinde kullandıgı biolustre saç bakım ürünleri anında boyalı ve aşırı yıpranmış saçları düzeltiyormuş. Araştırma yaptım biraz ve en iyi saç bakım ürünü seçilmiş ama sadece ünlü kuaförler yapıyor ve en ucuzu 150 tl bende kendim alıp evde uygulamak istiyorum kullanan veya bilen varsa kullanışını anlatabilir mi?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Arkadaşlar ünlülerinde kullandıgı biolustre saç bakım ürünleri anında boyalı ve aşırı yıpranmış saçları düzeltiyormuş. Araştırma yaptım biraz ve en iyi saç bakım ürünü seçilmiş ama sadece ünlü kuaförler yapıyor ve en ucuzu 150 tl bende kendim alıp evde uygulamak istiyorum kullanan veya bilen varsa kullanışını anlatabilir mi?

ben de çok istedim yaptırmak, ama adanada yapanı bulamadım. internetten getirtmek istedim o da çok maliyetli. saçlarım inanılmaz yıprandı, kendine getirmem gerek :( sen yazalı epey olmuş, naptın yaptırdın mı? bilgi verebilirmisin?

ben de çok istedim yaptırmak, ama adanada yapanı bulamadım. internetten getirtmek istedim o da çok maliyetli. saçlarım inanılmaz yıprandı, kendine getirmem gerek :KK43: sen yazalı epey olmuş, naptın yaptırdın mı? bilgi verebilirmisin?
aynen, ben de adanada yapanı bulamadım. bulsam bırakmicam ama internetten araştırdım şimdi, en uygunu 320 tl. aslından 2 bakım fiyatı ama birden okadar vermek ağır geliyor. :S

Biolustre 4 aşamalı bir uygulama , 320 lira tek bir ürünün fiyatı olmasın kızlar? Özelden bir link atın inceleyeyim.

Arkadaşlar merhaba Biolustre Türkiye ye ev setlerini getirmiş. İnternet ten arattım büyük bir markaymış. Ürün hakkında kötü yoruma rastlamadım. Ünlü kuaförlerde varmış. Saçlarımı kuaförüm yaktı ve berbat durumda.

Almayı düşünüyorum.

Biolustre'ın iddası içeriğinde hiç bir kimyasal yokmuş, saçları anında onarıyormuş. Ev setini alıp kullanan var mıdır? Şimdiden Tşkler.

Back