• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket BIOLAGE saç derisi ile ilgili sorunlara, ayrıca saç dökülmesine karşı çözümler....

BIOLAGE....

• Ankete Katılan
    396
Son düzenleme:
1 kez cevap hakkiniz var ve cevap olarak dogru yazip ankette dogru secenek yerine her secenege cevap veren veya cevabi ile alakasiz cevap verenler var.

Malesef hala cevap yok ! anket kismina 1 kez cevap verme hakkiniz var cevabi biliyorsunuz ama anketi cevapladiginiz icin duzeltemiyorsunuz sanirim bu sac duzlestirici ve matrix set bende kaldi gibi gozukuyor : )

1 kez cevap hakkiniz var ve cevap olarak dogru yazip ankette dogru secenek yerine her secenege cevap veren veya cevabi ile alakasiz cevap verenler var.

Malesef hala cevap yok ! anket kismina 1 kez cevap verme hakkiniz var cevabi biliyorsunuz ama anketi cevapladiginiz icin duzeltemiyorsunuz sanirim bu sac duzlestirici ve matrix set bende kaldi gibi gozukuyor : )

patron kazen saç düzleşitirici bana ver bari senin işine yaramaz ki:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

ya patron bana ver patron ben istiyorum

ben cevaplarken alero vera ve merucya özü dedım

sıklarda ve 'yi bıle işaretledım :9:

ve alakasız bı cevap alabılır evet :1:

eeeeeeeeee sonuclar ne zaman acıklancak bilemeyecek herhalde kimse:44:

Scalptherapie ve aloe vera YAZDIM UMARIM DOĞRUDUR UMARIM KAZANIRIM....

Scalptherapie saç terapi ailesi

E n'oldu bu yarışma? Bilen çıkmadı mı?

eveeet doğru cevabı veriyorum :
Hydratherapie saç terapi ailesi ve Aloe Vera meyva özü :64::64::64::64:

sevgili KAZEN en azından arada bir yorum yapın da konudan haberdar olduğunuzu bilelim valla merakta bırakıyosunuz bizi:5::5::5:

Back