Anket BIOLAGE saç derisi ile ilgili sorunlara, ayrıca saç dökülmesine karşı çözümler....

BIOLAGE....

• Ankete Katılan
    396
Bir saç düzleştiricim yoktu güzel bir sevgililer günü hediyesi olurdu Kadınlar kulübümden :78:

sevgili kazen şu mübarek günde umarım sorularımıza net bir cevap verirsin ..şahsen çok merak ediyorum kazananları ve doğru cevabıı ........LÜTFEN DUY ARTIK

scalptherapie ve aloe vera yazdım bende.haftasonu kuaföre gitmiştim aslında onlarda bu ürünleri kullanıyorlar kataloga bile göz ucuyla bakmıştım. Keşke iyice okusaymışım inş doğrudur

scalptherapie ve aloe vera yazdım bende.haftasonu kuaföre gitmiştim aslında onlarda bu ürünleri kullanıyorlar kataloga bile göz ucuyla bakmıştım. Keşke iyice okusaymışım inş doğrudur

Biolage’in saç derisi problemlerine yönelik geliştirdiği Scalptherapie terapi ailesi saç dökülmesine karşı çözümler sunuyor.

ve

nemlendirici aloe vera, ve maruçya meyvesi özü bulunmaktadır

kesin yine geç kalmışımdır ama olsun

Scalptherapie
Aloe Vera

giremedim gunlerdır ya iş yeri problemlerinden dolayı daha kazanan açıklanmadımı patron hedi ama bekliyoruz kazananları bır tanesıde ben olayım ınsallahhhhhhhhhhhhhhhhh

Merhaba
Kusura bakmayin ama ankette dogru cevabi veren hala yok ! Ya hepsini isaretlemissiniz yada eksik !

Inanin hala dogru cevap yok yazili olarak dogru cevap veren var ama ankette o kisilerde onune hangi secenek gelirse isaretlemis !

scalptherapie dökülmeyi önleyip saç derisini onarıyor
hydratherapiede serisiylede saçın nemini yeniden kazanıyor
maruçya meyvası özü ve aloe veraylada besliyor kuruluğunu gideriyor
umarım doğrudur

o zaman ne yapıcaz patron ya o zaman en çok isteyene ver bari örnek bennnnnnn

Scalptherapie terapi ailesi saç dökülmesine karşı
nemlendirici maruçya meyvesi özü

hepimiz soruyu yanlış anlamışız galiba saç derisi ile ilgili sorunlar için olan sampuanın içindeki nemlendiri özler soruluyor 2 ayrı soru yok galiba ben iki ayrı soru gibi algılamış o yüzden fazla secenek işaretmiştim şimdiki cevabım
scalptherapie dökülmeyi önleyip saç derisini onarıyor içiriğinde aloe vera bulunmakta

scalptherapie dökülmeyi önleyip saç derisini onarıyor
hydratherapiede serisiylede saçın nemini yeniden kazanıyor
maruçya meyvası özü ve aloe veraylada besliyor kuruluğunu gideriyor
umarım doğrudur

bense cevabımın doğru olduğunu düşünüyorum
kazen bize bir açıklık getirirsen seviniriz
bizden daha fazla yanıt çıkmıyacak gibi

Kazen sende yazılı cevabı kabul etsen olmaz mı?

Çokmu şey istiyorum... :80:

Scalptherapie
nemlendirici aloe vera
maruçya meyvesi özü

Scalptherapie terapi ailesi
nemlendirici aloe vera ve maruçya meyvesi özü

ben de böyle cevapladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…