Biojavu leke kremi

biojavu leke kreminde soyulma falan yook ....aksine cilt emiyo kremi yumuşacık yapıyoo....ben 1 ay kullanıyım yazarım faydalı veya değil diye......inşallah fayda eder ... Kılcal damar sorunu olanlar için 3 ay kullanması gerek demişlerdi ama..

kullanırım ne kadar süre kullanmam gerekiyorsa o sorun değil de gerçekten etki göreyim yeter aslında
1 ayda ne gibi etkileri oldu peki bu kremin?
renk açılması yaptı mı ?

kullanırım ne kadar süre kullanmam gerekiyorsa o sorun değil de gerçekten etki göreyim yeter aslında
1 ayda ne gibi etkileri oldu peki bu kremin?
Renk açılması yaptı mı ?

canım daha 1 ay kullanmadım ki....8 gün kullandım hafif bir etki var .... 1 ay kullanayım yorum yazarım yine....daha bişey söylemek için erken

kızlar 3 tanesi 250 tl diye satıyorlardı.....şimdi 3 kutusu 175 tl yani 3 ay kullanımlık......
bana 2 ay kullanın dediler...15 sonra açılmalar olur dediler.....açılmalar var...2 ay bırakmadan kullanmak gerek ...

kampanyayı haber veriyim dedim....

teşekkürler

başka kullanan olduysa yorum yazsın lütfen.....hep ben yazıyommmm... başka kullanıp fayda gören var mı

sadece internet sitesinden mi satın alabiliyoruz bu kremi?eczanede yada tekin acarda bulunmuyormu?

ücretsiz danışma hattı var ordan arayıp sipariş vermiştimm..... hologramlı olacak orjinali dediler.... ona göre alın alacaksanız.....

yaa bende kahverengi lekelerimden kurtulmak istiyorum bu sene daha bi arttı.Bende takipteyim inş kullanan arkadaşım güzel bişeler yazar.Üç kutuya 175 vereceğimize üç kişi birleşsek 60 TL versek olmaz mı arkadaşlar?

canım ücretsiz danışma hattını yazmıştım ara sor bilgi al istersen...tekli alımdada indirim vardır belki....sahte ürün almayın dikkat edin...danışma hattından sorun herşeyi.... renkte açılma var... 2 ay kullanmamı önerdiler ... akne lekeleri zor geçtiği için ... sizde sorun arayıp....

Sis leke kremi kullanmıştım daha önce ...40 gün kullandım faydalı olmadı bende sis leke kremi......kızarıklık ve soyulma yapıyo bide......

Biojavu leke kremi kızarıklık soyulma ypmıyo...yavaş yavaş lekeler açılıyoo....
Herkese aynı etki eder mi bilmem ama biojavu işe yarıyoo..... 15 günde açılmalar hissediliyoo.....:82:

BİOJAVU VE SİZ

Vücudumuzun aynası olan cildimiz kronik yorgunluğa, sağlıksız beslenmeye ve fiziksel ya da duygusal zorlanmalara karşı reaksiyon verir. Anti aging konusunda çok satan kitapları olan dermatolog Dr.Ashley der ki: "Zaman cildinizin en büyük düşmanı değildir; cilt lekeleri dahil yaşlanma sürecini tetikleyen olumsuz faktörlerin başında güneş, sigara içmek (veya içilen ortamda bulunmak), çevresel toksinler, özellikle A,C,E vitaminleri ve folik asit açısından yetersiz ve sağlıksız bir beslenme, aşırı alkol tüketimi, stres, sert sabunlar veya yanlış nemlendiriciler ile uyku bozuklukları gelir."

30'lu ve 40'lı yaşlara eriştiğimizde melanosit hücreler güneş hasarına karşı savaşma kabiliyetini yitirir ve eşitsiz pigmentasyon'a yol açar. Sizin tek yapmanız gereken arkanıza yaslanmak BİOJAVU nun başarısını izlemek. Günde sadece 2 kere cildinize uygulayacağınız BİOJAVU, ile cilt lekelerinizin giderilmesine yardımcı olabilirsiniz. Sadece 15 günde cildinizde oluşan inci beyazlığını görmek için ne bekliyorsunuz. DURMAYIN !KULLANIM ŞEKLİ

Sabah akşam temizlenmiş cilt yüzeyindeki lekelerin üzerine masajla yediriniz.Dilerseniz üzerine günlük bakım kreminizi kullanabilirsiniz.

NOT :BİOJAVU Leke kremini kullanmaya başladıktan 7 gün sonra lekelerinizin üzerinde renk değişimi ve 15 gün sonrada gözle görülür değişimi fark edeceksiniz.

Ellerinizde lekeler mi var?
Sivilceleriniz geriye kaybolmayan izler mi bıraktı?
Cildinizde oluşmuş olan lekeler canınızı mı sıkıyor?
Doğum lekeleri ile bir türlü baş edemediniz mi?
Yüzünüzdeki çil lekesi sizi rahatsız mı ediyor?

Peki ama ne yapmalısınız?!?

Cildinizde kapsüllenmiş "inci tozlarını" patlatarak cilt lekelerinizle mücadeleye hemen başlayabilirsiniz.!!!

MOTHER OF PEARL (İnci Tozu): Cildin uzun süre beslenmesi, sıkılaşması ve aynı zamanda en uygun nem seviyesinin korunmasına yardımcı olur.

Bu bileşenler ciltte rahatsızlık verici donuk, mat görüntünün tekrar eskiye döndürecek canlı, parlak ve ışıltılı olmasına yardımcı olurlar.

ALPHA ARBUTİN : Güçlü ve özel birleşim. Kozmetikte renk açma özelliği ile en etkin maddedir. Hücreler arası iletişim ağının doğru olarak yeniden kurulmasına yardımcı olur.

E VİTAMİNİ : Cildin genel koruma sistemini yeniden canlandırmaya ve nemlendirmeye yardımcı olur.

PENTAVİTİN : Nem tutma özelliğine sahiptir. En kuru ve güneşin zarar vermiş olduğu cildin beslenmesini yardımcı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…