Biojavu leke kremi

mymelino

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2009
966
3
ben ürünü kendim kullanmadım ama uzun zamandır görmediğim arkadaşın yüzündeki lekeler gitmişş....hemen sordum ne yaptın diyee ? biojavu leke kremi kullandım 2 ay kadar dedi... bende nette biraz baktım ürüne yorum kendi sitesinden başka yerde yokk maleseff..... başka kullanan oldumu merak ettim... ben şuan sis leke kremi kullanıyorum.... işe yaramazsa bu ürünüü alabilirim...
kullanan varsa bilgilendirsin lütfenn

krem hakkında merak ettiklerimi online iletişime geçip sordum.. 2007 dermokozmetik ödülü almış...
akne lekeleri için 2 ay sabah-akşam kullanmak gerekliymiş... iade edebiliyormuşuz beğenmezsek.....
hologramlı olnlarını almamız geerektiğini diğerlerinin sahte olduğunu söylediler....

başka kullanan oldu mu bu ürünü? BİOJAVU LEKE KREMİ...... ÖNCESİ -SONRASI FOTOLARI VAR GERÇEKTEN HOŞUMA GİTTİ .....

ben de merak ettim kızlar, kullanan olursa haber versin gelişmeleri takip ediyorum.

ben kreme baktım arkadaştan içinde inci topları var minik minik .....sürünce patlıyolar.....değişik yani.... hiç görmemiştim öyle bir kremm

merak ettim bende. nerde satiliyor? kac para?

googlede arattır biojavu leke kremi diye...orda çıkıyo.ücretsiz bilgilendirme servisi var 0800 261 00 01..
burdan bilgi alabilirsin...... sahteleride çıkmış.. dikkat edin kızlar.... hologramlı olacakmış ..:82:

sadece akne lekeleri değil bütün lekelere kullanılabiliyormuş..... yanaktaki kılcal damar çatlamalarında bile faydası varmış ama süre uzarmış mesela 3 ay falan kullanılacakmış..... güneş lekesi başka lekeler. ..... kullanılabiliyormuşuz..... lekenizin durumuna göre 1 ay ile 3 ay arası kullanım değişiyormuş.... ücretsiz telefon hattından bilgi alırsınız zatennnn......

ben de baktım sitesine şimdi.. ama öyle bakmayla olmuyo.. kullanan arkadaşların yorumlarını beklioruz

bekliyoz bizde.....olmazsa haziran- temmuz ayı alabilirim..... şimdi kullandığım bir ilaç var zaten....

Son düzenleme:
bende merak ettim acaba ameliyat izleri içinde etkilimidir :44:
neyse inş kullanan çıkar

sipariş verdim ... yarın falan alırım...... akşam sis leke kremi sabah biojavu krem kullanıcam ......

sonuçları yazarım mutlaka.... hatta lekeler geçerse eğerr foto yüklüyeceğim... öncesi sonrası diye...... 2 senedirr çekiyorum bu lekelerden ...inşallah kurtulurum ...

inş cnm.. sen de bizz de kurtuluruz bu dertten bi gün inşş..:2:

nisanın 9 undan beri sis leke kremi kullanıyorrum...... akne lekeleri için ama bana yaramadı ... lekelerim duruyoo hala.... yorumlara bakarak aldım.. burdakiler baya övmüşler... tabi her cilt farklı ondan dolayı olabilir.... 4-5 gün daha kullanıcam sis leke kremi.......daha sonra düzenli olarak biojavu leke kremine geçicem....

8 gündürbiojavu kremi alın bölgesindeki lekelere sabah- akşam kullanıyorum.....açılma var gibi geliyoo ama 1 ay kullanınca daha iyi anlıcam etkili olup olmadığını
Yine yazarım gelişmeleri.....
Ayrıca ben akne lekeleri için kullanıyorummmm :82::82:

sonuçları yazarım mutlaka.... hatta lekeler geçerse eğerr foto yüklüyeceğim... öncesi sonrası diye...... 2 senedirr çekiyorum bu lekelerden ...inşallah kurtulurum ...

tesadüfen gördüm de şimdi sis kremi kullanmayı bende düşünmüştüm kk da ki topice de bakmıştım ama başka topic var mıydı bilmiyorum da benim baktığım kapatıldı sonradan
aradığımda adam çok övdü kremi ama içeriği hakkında bilgi vermemesi korkuttu almadım o yüzden güvenemedim.
bu krem gerçekten de işe yarıyo mu ki?
bende de kılcal damar belirginliği var su çiçeği izim var bi tane bi de minik akne izleri aşırı sorrunlu değil ama ben tamamen pürüssüz olsun istiyorum tabi..
inşallah iyi sonuç alırsın
ten renginde açılma da yapıyordur heralde?
inci var içinde madem hemde lekeleri siliyorsa açılmada olur diye düşündüm ama
sis de deride soyulma falan oluyormuş sanırım bunda da öyle bi şey var mı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…