• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biogaiga damla ishal yapti

papatya0910

Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2023
325
103
23
27
Kizlar kizim 5 aylik premature dogan bi bebek ilk dogdugi zamandan beri gazi var. Biogaiga damla basladim 1 hafta once ama 2 günden beri ishal bu damla bagirsaklarini düzenliyomus ishalin durdurulmasinda da kullaniliyomus. Böyle olup sonra düzelen varmi aranizda kullanmayi birakmalimiyim. Bana sanki kullandikca düzene giricek gibi geliyo. Bunu yasayan varmi

Kizlar kizim 5 aylik premature dogan bi bebek ilk dogdugi zamandan beri gazi var. Biogaiga damla basladim 1 hafta once ama 2 günden beri ishal bu damla bagirsaklarini düzenliyomus ishalin durdurulmasinda da kullaniliyomus. Böyle olup sonra düzelen varmi aranizda kullanmayi birakmalimiyim. Bana sanki kullandikca düzene giricek gibi geliyo. Bunu yasayan varmi
Mama kullaniyosaniz sma oneririm kizim agir antibiyotik kullandiginda doktorumuz yönlendirmesi uzerine aldik kullandik ishale iyi geliyo o mama. Biogaia damla bizde cok sanci ve aglama yapti cevremdeki bebeklerin hepsi oyle oldu biraktik. Gaz icin Onun yerine kimyon kullandim hep bebegime. 15 gunlukken basladim 5. Ayinda biraktik kimyonu. Birde gaz icin cliniqid mi ne oyle bi roll on var yag masaj yapiliyo ayaklarının altina ve karnina hala kullanirim

Back