- 16 Mart 2020
- 12
- 2
- 1
- 23
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Akşamları beş damla kullan dedi ama güvenemedim bende çok işe yarıyor mu yaramıyor mu bilmiyorum bir de çok maliyetli bi ilaçBen kızımı öyle buyuttum.istediğin kadar kullan doğal çünkü birde biberiye yağı al zorlanınca karnına ayaklarına sür bebeğin
Peki faydasını gördün müBen de bilmiyorum
Taa en başından kullan dediler hastanedekiler. Kullanıyoruz
Gazlı bebek değil ama faydalıdır. Nadiren gazdan duramıyordu. Aynı saatlerde alınPeki faydasını gördün mü
Ben faydasını gördüm son derece doğal diğer haz göstericilerin isimleri farklı ama etken maddeleri aynı çoğu
Nerde satılıyor bu yağlar acabaMutlaka biberiye yağın olsun yanında bazen pirinç unu mamaları hazmedemiyorlar.buyudukce biberiye yağı daha çok lazım olacak
Saol canım çok yardmcı oldunuz banaUzun süreli kullanımda etki eder.
Yani 10 gün sonra fayda görürsünüz, kullanın derim.
Büyük oğlum göbek fıtığı olmuştu ağlamaktan, 4. Aya kadar kullandım ben.
Aşırı aşırı rahatlatmıyor ama krizleri azalıyor.
Aynı zamanda kiraz çekirdeği yastığı, patiği edinin.
Ilıtılmış havlu da aynı şeydir.
Ritmik sallantılar hafifletir, kucağınızda ninni söyleyerek ritm tutarak yürürseniz azalır biraz.
Doktora sormadan kullanilir mi ki oBebeğime çok iyi geldi kullanmadığımız ilaç kalmamıştı nerdeyse
Cok doktora gittim canim maalesef bastan savar gibi damla ilaç verdiler ama umursamayarak bebegimin reflusude vardi ben acikcasi kafama gire kullandim bitkisel ixerikli bi yan etkisi olmadi uykularimiz duzene girdi gazi azaldi bayaDoktora sormadan kullanilir mi ki o