• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Biogaia kullanan anneler

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

rbagunes

Rabia GÜNEŞ
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Mart 2020
12
2
1
23
Arkadaşlar merhaba 19 günlük bir bebeğim var çok gaz sancısı yaşıyor.doktora görürdüm gazini çıkaramıyor dedi hepsi karnında birikiyormus biogaia diye bi damla verdi kullanan var mı iyi geliyor mu yani lütfen yardım edin geceleri hiç uyumuyor perişan oldu çocuğum 😭😭

Ben kızımı öyle buyuttum.istediğin kadar kullan doğal çünkü birde biberiye yağı al zorlanınca karnına ayaklarına sür bebeğin

Ben kızımı öyle buyuttum.istediğin kadar kullan doğal çünkü birde biberiye yağı al zorlanınca karnına ayaklarına sür bebeğin
Akşamları beş damla kullan dedi ama güvenemedim bende çok işe yarıyor mu yaramıyor mu bilmiyorum bir de çok maliyetli bi ilaç

Ben de bilmiyorum
Taa en başından kullan dediler hastanedekiler. Kullanıyoruz

Ben faydasını gördüm son derece doğal diğer haz göstericilerin isimleri farklı ama etken maddeleri aynı çoğu

Mutlaka biberiye yağın olsun yanında bazen pirinç unu mamaları hazmedemiyorlar.buyudukce biberiye yağı daha çok lazım olacak

Uzun süreli kullanımda etki eder.
Yani 10 gün sonra fayda görürsünüz, kullanın derim.
Büyük oğlum göbek fıtığı olmuştu ağlamaktan, 4. Aya kadar kullandım ben.
Aşırı aşırı rahatlatmıyor ama krizleri azalıyor.
Aynı zamanda kiraz çekirdeği yastığı, patiği edinin.
Ilıtılmış havlu da aynı şeydir.
Ritmik sallantılar hafifletir, kucağınızda ninni söyleyerek ritm tutarak yürürseniz azalır biraz.

Uzun süreli kullanımda etki eder.
Yani 10 gün sonra fayda görürsünüz, kullanın derim.
Büyük oğlum göbek fıtığı olmuştu ağlamaktan, 4. Aya kadar kullandım ben.
Aşırı aşırı rahatlatmıyor ama krizleri azalıyor.
Aynı zamanda kiraz çekirdeği yastığı, patiği edinin.
Ilıtılmış havlu da aynı şeydir.
Ritmik sallantılar hafifletir, kucağınızda ninni söyleyerek ritm tutarak yürürseniz azalır biraz.
Saol canım çok yardmcı oldunuz bana

Dogal bi ilaç gönül rahatligiyla kullanilabilir
Aylarca kullandik ama faydasini göremedim ben
Kızım alerjikmis o yüzden yediklerimi düzenleyince rahatladik biz

Aktarda biberiye yağı satıyorlar hem kokusu da çok güzel.

Doktora sormadan kullanilir mi ki o
Cok doktora gittim canim maalesef bastan savar gibi damla ilaç verdiler ama umursamayarak bebegimin reflusude vardi ben acikcasi kafama gire kullandim bitkisel ixerikli bi yan etkisi olmadi uykularimiz duzene girdi gazi azaldi baya

Back