Biogaia gaz damlası

kelebek1979

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2020
1.447
1.301
45
Merhaba kızlar, yeni doğan çocugum için doktor biogaia gaz damlası verdi. Günde 5 damla kullanacak ama agzına bu 5 damlayı nasıl vereceğim bilemiyorum. Agzını açık tutup sabit şekilde beklediği bir zaman olmuyorki
Biberonla beslerken mama içine damlatıp verebilir miyim acaba ?
Veya agzına damlatmak haricinde sizin uyguladığınız alternatif bir yöntem varmı ?

Çaykaşığana damlat ver

Çay kaşığı ile ver canım

Çaykaşığına demlatıp vercen canım ben bütün vitaminlerini falanda dahil o şekilde veriyorum. Sağlıkla büyüsün bebişin

cay kaşığına 5 damla damlat ver

Herkese teşekkür ediyorum:) iyiki varsınız :) peki bu gaz damlasının puff şeklinde olanı yok mu acaba ? Mesela d vitamini için kullandığım ilaç pufff şeklinde sıkıyorum ve Rahat oluyor.

Herkese teşekkür ediyorum:) iyiki varsınız :) peki bu gaz damlasının puff şeklinde olanı yok mu acaba ? Mesela d vitamini için kullandığım ilaç pufff şeklinde sıkıyorum ve Rahat oluyor.
Malesef bende zorlanım korktum nasıl vercem die ama bir kaç kez yap alışırsın sende bebişte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…