• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bioder sir ağda

diğerlerini çook uzun yıllar önce kullandım..onlar normaldi hazırlaması zordu elinde kıvama getiriyosun.bunu ısıt çubukla sür bezle çek.hem çabuk hem yapışp kalmıyo.hemde tertemiz..

Evet diğer ağdalar gibi hazırlanıyor. Kabıyla ısıtıp spatuylasıyla sürüp beziyle çekiyosun :) Kullanım açısından hiç bir zorluğu yok.

bioder sir ağda deniyor ama içinde şeker var. kıl köklerini besliyor. azalma filan yapmıyor. diğer sir ağdalar daha iyi bence

ya ben almayı dusunuyodum ama fıyatı bana yuksek geldı eczanede 16 tl burda bı arkadas 10 tl aldıgını soyluyo ıyıye almıs..

Ben de deneyeceğim inşallah. Eczaneye sorayım bi ne kadarmış

Gencler yapmayin kocaman kutu nasil bi seferde bitiyor yaa o bana aylarca gider. Dun yaptim ilk kez. Koltukalti ve bikini bolgesine. Bacaklar icin saten ilik agda kullandim, bacak ve kollarimdan sikayetci degilim. Kaymak gibi yapti valla cok iyi sonuc aldgmi hissediyorum. Ama bikini bolgesinde gecen ay sesu ilik agda kullanmstm ve azicik kansma yapmisti. Bu baya kanatiyo kil koklerini :-(

1 senedir bu ağdayı kullanıyorum çok memnunum tüyleri azalttığı doğrudur, bir kutusu 4 5 ay kullanıyorum ama ankarada bulamadım hiç bir eczanede ve parfümeride yok. kızılayda sormadığım yer kalmadı. siz nereden buluyorsunuz yada ankara da başka nereden bulabilirim ACİL ... başka ağdayla yapmakta istemiyorum

kızlar bioderin kartuş ağdasınımı kullanıyorsunuz peki elimdeki kartuş ısıtıcısına uyarmı bu ağda?? birde hangi rengini kullanıyorsunuz??

Hala kullananlar var mı? Ben de kullanmak istiyorum bu ağdadan. Kollarıma ve bacaklarıma ılık ağda kullandım hep. Bu iyiyse alayım bundan sonra :KK51:

Back