Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben kullandım canım. Çokta memnun kaldım :80:
peki bi kutu size ne kadar gidiyo. ben komple bacak aldım bitirdim kutuyu. çok mu sürüyorum acaba?? bi de kapağını acıp ısıtın diyo ben kapattım daha çabuk ısınsın diye zararı olur mu sizce?
peki ısıtma derken nasıl ısıtıyorsunuz acaba?:S nerde bulabiliriz hem:S
Peki sadece ağdasını mı kullanıyosun? Diğer ürünleri kullanmadan mı gözlemledin azalmayı? Eğer öyleyse çok iyi :) Ben de aldım ama ilk defa kullandım kollarıma o yüzden henüz bişey diyemiyorum. Tüm kola uyguladım çeyreği bile bitmedi bende.
Açıkçası çok üşengeç olduğumdan ben kremleri kullanmıyorum :)
Seneler önce annem o kremler sayesinde çoook azalttı. Ben sadece ağda ile bu farkı gördüm üstüne bir de krem kullanılsa daha etkili olur tabii, eczacı da öyle dedi.
Rica ederim :)Teşekkür ederim :) Evet ben de üşeniyorum hergün hergün kremleri kullanmaya onun için sordum ama ağdayı zaten yapıyoruz bu ağdayı kullanarak yapınca azalıcaksa neden olmasın. Şimdilik sadece kollarıma kullandım ama bacaklarım ve koltuk altıma da kullanıcam işe yaradığını görürsem. Bi de tek seferlik serum vardı bende, tanıtım amaçlı vermişlerdi ağdadan sonra onu da uyguladım 3 gün boyunca ama bi daha alır mıyım serum bilmiyorum, yapış yapış bişey zaten sinir bozucu.
açıkçası ben bu kadarını beklemiyodum ama.gerçekten çok güzelmiş.hem seyreldi hem de bir ayda zar zor çıkıyor.ben çok memnun kaldım tavsiye ederim...