• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bioder sir ağda

rehnuma14

Nirvana
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2007
684
13
643
İstanbul
arkadaşlar bunu kullanan ve memnun kalan var mı?ben yeni aldım ama daha kullanmadım.biraz da korkuyorum açıkçası çünkü ilk defa sir agda deneyeceğim 10 yıldır eldivenle hallediyodum işimi.sir ağdayı çok merak ediyorum

Tabiki paylaşırım canım. Ben ilk çıktığından beri kullanıyorum. Tüylerde azalma ve incelmeyi gözlerinle göreceksin. Her cilt tipi aynı değil bana bu etkiyi yapan senin tüylerini besleyebilir. Yine de denemekte fayda var diyorum. Dene ne kaybedersinki :80:

peki bi kutu size ne kadar gidiyo. ben komple bacak aldım bitirdim kutuyu. çok mu sürüyorum acaba?? bi de kapağını acıp ısıtın diyo ben kapattım daha çabuk ısınsın diye zararı olur mu sizce?

peki bi kutu size ne kadar gidiyo. ben komple bacak aldım bitirdim kutuyu. çok mu sürüyorum acaba?? bi de kapağını acıp ısıtın diyo ben kapattım daha çabuk ısınsın diye zararı olur mu sizce?

Ben de 1 kerede bitiriyorum ama bacak, kol + koltuk altı. Toplamda 5 defa yaptım ama galiba hala incecik süremiyorum :) İnce sürmek çok daha etkiliymiş. Kapak konusunda fikrim yok ama ben açık ısıtıyorum.
Ve gerçekten çok memnunum.
Azaldı, kalanlar da oldukça inceldi ayrıca çok geç çıkıyor. Tam 1 ay önce yapmıştım ve şu an özellikle kollarım ve bacaklarım tam çıkmadı. Hem seyrek hem alacak kadar değil. Tabi koltuk altı için aynı şey söz konusu değil, seyreldi ama hızlı çıkıyor yine de.

Peki sadece ağdasını mı kullanıyosun? Diğer ürünleri kullanmadan mı gözlemledin azalmayı? Eğer öyleyse çok iyi :) Ben de aldım ama ilk defa kullandım kollarıma o yüzden henüz bişey diyemiyorum. Tüm kola uyguladım çeyreği bile bitmedi bende.

Son düzenleme:
Peki sadece ağdasını mı kullanıyosun? Diğer ürünleri kullanmadan mı gözlemledin azalmayı? Eğer öyleyse çok iyi :) Ben de aldım ama ilk defa kullandım kollarıma o yüzden henüz bişey diyemiyorum. Tüm kola uyguladım çeyreği bile bitmedi bende.

Açıkçası çok üşengeç olduğumdan ben kremleri kullanmıyorum :)
Seneler önce annem o kremler sayesinde çoook azalttı. Ben sadece ağda ile bu farkı gördüm üstüne bir de krem kullanılsa daha etkili olur tabii, eczacı da öyle dedi.

Açıkçası çok üşengeç olduğumdan ben kremleri kullanmıyorum :)
Seneler önce annem o kremler sayesinde çoook azalttı. Ben sadece ağda ile bu farkı gördüm üstüne bir de krem kullanılsa daha etkili olur tabii, eczacı da öyle dedi.

Teşekkür ederim :) Evet ben de üşeniyorum hergün hergün kremleri kullanmaya onun için sordum ama ağdayı zaten yapıyoruz bu ağdayı kullanarak yapınca azalıcaksa neden olmasın. Şimdilik sadece kollarıma kullandım ama bacaklarım ve koltuk altıma da kullanıcam işe yaradığını görürsem. Bi de tek seferlik serum vardı bende, tanıtım amaçlı vermişlerdi ağdadan sonra onu da uyguladım 3 gün boyunca ama bi daha alır mıyım serum bilmiyorum, yapış yapış bişey zaten sinir bozucu.

Son düzenleme:
Teşekkür ederim :) Evet ben de üşeniyorum hergün hergün kremleri kullanmaya onun için sordum ama ağdayı zaten yapıyoruz bu ağdayı kullanarak yapınca azalıcaksa neden olmasın. Şimdilik sadece kollarıma kullandım ama bacaklarım ve koltuk altıma da kullanıcam işe yaradığını görürsem. Bi de tek seferlik serum vardı bende, tanıtım amaçlı vermişlerdi ağdadan sonra onu da uyguladım 3 gün boyunca ama bi daha alır mıyım serum bilmiyorum, yapış yapış bişey zaten sinir bozucu.
Rica ederim :)
Kesinlikle faydasını görürsün ve o serumu çok önerdiler. Kremleri her gün duş alıp vs uygulamak gerek ama serum daha seyrek kullanıldığı için ben de almayı düşünyorum.

Evet serum ayda 3 defa kullanılıyor sadece, yani kullanımı kolay ama yapış yapış bişey :( ağdayı kullanmaya devam o zaman umarım ben de faydasını görürüm :)

Bioder sir ağdayla ilk kez kollarımı aldım sonrasında da 3 gün serum uyguladım, ve kollarımdaki tüyler 2.5 ayda zar zor çıktı :) Seyreldi ve inceldiler biraz. Daha bir kerecik kullanmama rağmen iyi sonuç verdi bence, serum pahalı belki elimdeki bittikten sonra devam etmem ama ağdaya kesinlikle abone olurum. Zaten ağda yapıyorken bi yandan kıllar tüyler azalıyo geç çıkıyo işte fena mı :)

açıkçası ben bu kadarını beklemiyodum ama.gerçekten çok güzelmiş.hem seyreldi hem de bir ayda zar zor çıkıyor.ben çok memnun kaldım tavsiye ederim...

açıkçası ben bu kadarını beklemiyodum ama.gerçekten çok güzelmiş.hem seyreldi hem de bir ayda zar zor çıkıyor.ben çok memnun kaldım tavsiye ederim...

canm diğer agdalardan farkı ne aynı şekilde mi hazılranoyır

Back