• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bioder serum + krem

tuysorunu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2010
1.258
4
66
Bolu
Arkadaşlar merhaba. Forumda yeniyim. Nickimden de anlaşılacağı üzere benim çok tüy sorunum var. Her ay kuaföre 50 ila 75 lira arası para vermekten bıktım. En son 100 lira verip bioder'in hem serumunu, hem kremini aldım ve bol bol uyguladım. Yalnız sadece biraz inceltti, onun dışında hiçbir değişim olmadı. Ben para verdim siz vermeyin. Hiçbir işe yaramıyor.. :sinifsinif:

bende almayı düşünüyodum bioder den bir arkadaşımın annesi kullanmış hemde jilet kullandığı bölgeye azaltmış dedi he acayip, artık eliyle alıyomuş
bende o deyince kulanmayı düşündüm sen nekadar kullandın ki böyle bir sonuç aldın

Son düzenleme:
aylardır kullanıyorum :( niye böyle oldu ben de anlamadım, ben de olumlu pek çok sonuç duymuştum aslında. herhalde bünyeden bünyeye değişiyor..

bioder sirli ağda çıkmış kızlar kullanan var mı.ben ağda yapmaya korkuorum ama bıktım kıl tüy derdinden ya üff

aylar sonra tekrar cevap veriyorum ki bioder cidden bi ise yaramior.. jel seklinde olan kremini de kullandim ama nafile. elixir mi onun gibi bi sey yaziodu forumda, onu deneyip memnun olan var mi?

aylar sonra tekrar cevap veriyorum ki bioder cidden bi ise yaramior.. jel seklinde olan kremini de kullandim ama nafile. elixir mi onun gibi bi sey yaziodu forumda, onu deneyip memnun olan var mi?

Canım benim, lazer kökünden yakıyor da ha deyince halledemiyor, kremle serumla olacak bir şey değil bu. Ben de bayağı bir şey kullanmıştım vakti zamanında ama işe yaramıyor. Etkili olanları da kullanmayı bırakınca geri çıkıyor tüyler.

ben 3 ay kullandım işe yaradı gibi ama sadece sir ağda yapsaydım da zaten o kadar incelirdi diye düşündüm bıraktım, sık sık sir yapınca zaten azalıyor bioderinki devede kulak

bende kullanıyorum bende baya işe yaradı geç çıkartıyor en azından. bende lazeri düşündüm ama daha yan etkileri belli değil korkuyorum yoksa bende bıktım bu tüy belasından. Allah hiçbirşeyi sebepsiz yaratmaz bunu kökten yaktırmak nasıl sonuçlanır bilmiyorum. kuaförlerin kullandığı sir den kullanıyorum üstüne de bıoder bu arada söylemeden geçemicem. eğer hamama gitme şansınız varsa ağda dan sonra hamama gidin gözenekler tamamen açıkken deneyin o da çok etkili oluyor... bu arada bioderin ağdasını da kullandım biraz zahmetli çok ısıtsan sorun az ısıtsan sorun:59:

Back