Bioder Kremi veya Serumu Kullanan Var mı?

or_kidem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2
Puanlar
46
Yer
İstanbul
Bioder krem yada serumu kullanan var mı? Gerçekten işe yarıyor mu? Bir sitede uzun süre kullanımda akciğer yetmezliği oluşabileceğini okudum ve açıkçası korktum. Kullanan ve bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?

Bioder krem yada serumu kullanan var mı? Gerçekten işe yarıyor mu? Bir sitede uzun süre kullanımda akciğer yetmezliği oluşabileceğini okudum ve açıkçası korktum. Kullanan ve bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?

ben kullandım yüzümde. işe yaradı gibi kremi azaldılar inceldiler ama ben 4. kutuyu aldım bir yıldır kullanıyorum aralıksız. Daha fazla etki göstermesini umuyordum olmadı birazda hayal kırıklığı yaşadım ama allah var inceldiler azaldılar yani.

ben kullandım yüzümde. işe yaradı gibi kremi azaldılar inceldiler ama ben 4. kutuyu aldım bir yıldır kullanıyorum aralıksız. Daha fazla etki göstermesini umuyordum olmadı birazda hayal kırıklığı yaşadım ama allah var inceldiler azaldılar yani.

1 yılda daha fazla etki göstermesi gerekmez miydi? Gerçekten hayal kırıklığı :(

selam kızlar ben de bioder forte vucut serumunu aldım. galiba yeni serisi damlalıklı cunku. 2. kullanımımı gerceklestırdım. merak ettıgım bır husus var; şimdi bu serumu agda yaptıgımız zaman hemen uzerıne mı uyguluyor yoksa ayga yaptıktan bırgun sonra mı? cunku agdadan sonra agda kalıntıları ıcın yag suruyoruz ve bılırsınız kı agda yaptıktan sonra en az 1 gun su degdırmemek gerekıyor sıvılcelenme yapmaması ıcın. sımdı agdadan hemen sonra yaglayıp sonra yıkayıp mı sureyım serumu yoksa 1 gun sonra dus altıktan sonra mı? ya da epilatörle alıp hemen akabınde mı sureyım serumu? ben agda yapıyorum ertesı gun kırıkları epilatörle alıp o gun aksamı serumu uyguluyorum ve hemen nemlendırıcı kremını suruyorum. kızlar lutfen yardım edın cunku bosa yapıyormusum gıbı gelıyor da.

Back