Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Bioblas'tan ücretsiz numune ürünler

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
bu önerin için teşekkürler canım.bende şimdi başvurdum.paylaşımın için sağol.

ya bnm de 2 gün oldu yolladığım hala mail gelmedi

yihahahaa arkadaşlarr ben meille yetinmedimm ücretsizz müşteri hizmetlerini aradım banada yollıcaklarını sölediler kargo gelirse yazarım bende

kızlar müjdeeee,bioblas'tan mail geldi.3-4 gün olmuştı formu dolduralı.acele etmeyin.size de gelecek kaydirigubbakcemile2

Merhaba Sayın Kaplancan,

Öncelikle ürünlerimize olan ilginize teşekkür ederiz.
Sizlerden gelen talepler doğrultusunda daha önce tarafınıza gönderim yapılmamış ise standart numune paketlerimizden belirtmiş olduğunuz adrese gönderim gerçekleştirilmektedir.

Sağlıklı Mutlu Günler

BİOBLAS

banada gelmedi mail sabırsızlıkla bekliyorum,zaten saçımda dökülme vardı denemek istiyordum ama cesaret edemiyordum gelirse denerim inşallah................sositososito

kızlar benim mail geldi....acaba ürünler mail den kaç fün sonra geliyor.?hadi bakalım hayırlısıhihoyyyt

arkadaşlar bende mesaj yazmıştım 2 gün önce,bugün cevap geldi göndereceklerkaydirigubbakcemile5

bende şimdi yazdım mesajıııı bakalım ne olacak

bende c.tesi mail atmıştım bugün göndereceğiz diye cevap yazmışlar

bana da mail geldi.. göndersinler bakalım şu inceltme şeysini merak ediyorum ben CADIARZU

ay bna da günlerden sonra yeni mesaj gewldi :) toptan yolluolar heralde maili

bana bugün gelmedi daha mail ama daha yeni attım ondandır heralde

valla canım biraz bekliceksin .3-5 gün sonra yolladılar bana :)

kızlar banada cevap geldi:) göndericez dediler ama inş gönderirler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…