• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Bioblas'tan ücretsiz numune ürünler

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
kızlar bana da geldi kargo parası fln vermedim öle çok bişi değil ama gelenler

kızlar sabahtan beri kendime gülüyorum.bıoblas diye bioplast diye bir siteye girip hiç farkında olmadan numune istedim.meğer onlarda çöp poşetleri üreten çevre dostu bir firmaymış.umarım onlar göndermezler.:roflol::roflol:

kızlar sabahtan beri kendime gülüyorum.bıoblas diye bioplast diye bir siteye girip hiç farkında olmadan numune istedim.meğer onlarda çöp poşetleri üreten çevre dostu bir firmaymış.umarım onlar göndermezler.:roflol::roflol:
süpersin ya bende az önce siteye girip baktım neymiş diye. Allah İyiliğini versin kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kızlar bioblas için iletişim formunu mu doldurdunuz sadece? eğer öleyse kurumsal memnuniyet fln wr dio nlar öle mi kalacak aynen

Merhaba Değerli Tüketicimiz;

Öncelikle firma ve ürünlerimize gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz. Müşteri bilgilerinizi oluşturabilmek ve ilerleyen dönemlerde yeni çıkan ürünlerimiz ile ilgili bilgi paylaşımı yapabilmek adına aşağıdaki bilgilerinizi tarafımıza eksiksiz olarak iletmenizi rica ederiz.

Sağlıklı Mutlu Günler

BIODER

Ad/Soyad:

Cilt Tipi:

Saç tipi:

Doğum Tarihi:G-A-Y

E-mail Adresi:

Adres:

Meslek:

Öğrenim Durumu:

Medeni Durumu:

Telefon:

Telefon 2:

Ürünü İlk Nereden Duydunuz?

kızlar bana şu şekilde bir mesaj geldi sizce normalmi sizede geldimi

Merhaba Değerli Tüketicimiz;

Öncelikle firma ve ürünlerimize gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz. Müşteri bilgilerinizi oluşturabilmek ve ilerleyen dönemlerde yeni çıkan ürünlerimiz ile ilgili bilgi paylaşımı yapabilmek adına aşağıdaki bilgilerinizi tarafımıza eksiksiz olarak iletmenizi rica ederiz.

Sağlıklı Mutlu Günler

BIODER

Ad/Soyad:

Cilt Tipi:

Saç tipi:

Doğum Tarihi:G-A-Y

E-mail Adresi:

Adres:

Meslek:

Öğrenim Durumu:

Medeni Durumu:

Telefon:

Telefon 2:

Ürünü İlk Nereden Duydunuz?

kızlar bana şu şekilde bir mesaj geldi sizce normalmi sizede geldimi

canım sana gelen mesaj normal bana da gelmişti bu soruları cevaplayıp göndereceksin birkaç gün sonra da numunelerin elinde olur

kızlar numunelerim geldi darısı bekleyenlerin başına

Back