Merhaba bayanlar.
Benim gibi çalışmak isteyipte çalışamayanlar illaki vardır.Bende madem dışarıda çalışamıyorum ozaman evde çalışırım dedim :) Fakat evde nasıl çalışabilirim ki ? Önce avon sat dediler aslında tam benlik ama ona sağlam çevre gerekli bende okadar yok malesef :) Sonra bi arkadaşım biobellindayı söyledi.Ev kızıyım haliyle çevremde hep ev hanımları var konu komşu eş dost derken satılır sanırım :)Malum mübarek razaman ayındayız şuan için uğraşmak istemiyorum ama nasıl yapılır aylık kazancınız nedir ? Bunu satıcam ama kullananlar memnunmu ? Açıkcası bu sorular var aklımda.Bana yardımcı olursanız sevinirim :) Şimdiden teşekkür ederimmm :)
Tatlım güzel bir ekibim var ve günlere gitmene gerek kalmadan satış yapabilirsin eger kazanç sağlamak istiyorum diyorsan gel birlikte çalışalım işi sana anlatayımMerhaba bayanlar.
Benim gibi çalışmak isteyipte çalışamayanlar illaki vardır.Bende madem dışarıda çalışamıyorum ozaman evde çalışırım dedim :) Fakat evde nasıl çalışabilirim ki ? Önce avon sat dediler aslında tam benlik ama ona sağlam çevre gerekli bende okadar yok malesef :) Sonra bi arkadaşım biobellindayı söyledi.Ev kızıyım haliyle çevremde hep ev hanımları var konu komşu eş dost derken satılır sanırım :)Malum mübarek razaman ayındayız şuan için uğraşmak istemiyorum ama nasıl yapılır aylık kazancınız nedir ? Bunu satıcam ama kullananlar memnunmu ? Açıkcası bu sorular var aklımda.Bana yardımcı olursanız sevinirim :) Şimdiden teşekkür ederimmm :)
Merhaba bayanlar.
Eğer üyelerin de satıs yapıp ürün girerler de tabiki de kazancın oluyorBenim 1 yaşında bebeğim. Zaten ilk aileden başlarım sonra komşu sonra başkaları vd diye gider inş..hayırlısı inş.sayfanızda güzel paylaşımlar var...diyelim üye oldum.sonra 2 kişi yada 3 yada 1 kişi üye yaptım benim kazancım oluyomu
Merhaba biobellinda ürünleri satıyorumHayırlı akşamlar... eskişehirde biobellinda satan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?