How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Biobellinda kullanan ve satan bayanlar deneyimlerinizi paylaşır mısınız ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba bayanlar.
Benim gibi çalışmak isteyipte çalışamayanlar illaki vardır.Bende madem dışarıda çalışamıyorum ozaman evde çalışırım dedim :) Fakat evde nasıl çalışabilirim ki ? Önce avon sat dediler aslında tam benlik ama ona sağlam çevre gerekli bende okadar yok malesef :) Sonra bi arkadaşım biobellindayı söyledi.Ev kızıyım haliyle çevremde hep ev hanımları var konu komşu eş dost derken satılır sanırım :)Malum mübarek razaman ayındayız şuan için uğraşmak istemiyorum ama nasıl yapılır aylık kazancınız nedir ? Bunu satıcam ama kullananlar memnunmu ? Açıkcası bu sorular var aklımda.Bana yardımcı olursanız sevinirim :) Şimdiden teşekkür ederimmm :)

Canim merhaba benim biobellinda hakkimda bilfikleriki ve deneyimleri anlatayim sana öncelikle biobellinda helal ve turk malıdır. Biobellindada satıştan çok reklam yaparak kazanıyorsun oyizden ben bu işe giren bi ablam var oncelikle seni bi gruba alip orda isin detaylarini anlatiyorlar ilk ay aktif olman icin sipariş veriyorsun ama sadece ilk ay diğer aylarda sipariş şart değil yada satış yapman gerekmiyor kargon geldiginde sendwn ucret almiyorlar ucreti 1 ay sonra yatiriyorsun ama o bir ay icerisinde 16 tane uye yaparsan kargon sana bedava gelmis oluyor yani uye demek para demek ve kargon sana bedavaya gelince prim aliyorsun

Merhaba bayanlar.
Benim gibi çalışmak isteyipte çalışamayanlar illaki vardır.Bende madem dışarıda çalışamıyorum ozaman evde çalışırım dedim :) Fakat evde nasıl çalışabilirim ki ? Önce avon sat dediler aslında tam benlik ama ona sağlam çevre gerekli bende okadar yok malesef :) Sonra bi arkadaşım biobellindayı söyledi.Ev kızıyım haliyle çevremde hep ev hanımları var konu komşu eş dost derken satılır sanırım :)Malum mübarek razaman ayındayız şuan için uğraşmak istemiyorum ama nasıl yapılır aylık kazancınız nedir ? Bunu satıcam ama kullananlar memnunmu ? Açıkcası bu sorular var aklımda.Bana yardımcı olursanız sevinirim :) Şimdiden teşekkür ederimmm :)
Tatlım güzel bir ekibim var ve günlere gitmene gerek kalmadan satış yapabilirsin eger kazanç sağlamak istiyorum diyorsan gel birlikte çalışalım işi sana anlatayım

Merhaba bayanlar.
Kazen Kazen nasil est gecmis gormemis aceba 🤓

Benim 1 yaşında bebeğim. Zaten ilk aileden başlarım sonra komşu sonra başkaları vd diye gider inş..hayırlısı inş.sayfanızda güzel paylaşımlar var...diyelim üye oldum.sonra 2 kişi yada 3 yada 1 kişi üye yaptım benim kazancım oluyomu
Eğer üyelerin de satıs yapıp ürün girerler de tabiki de kazancın oluyor

ben de celebre aldım ancak iki parmak kadar eksik geldi. firma avon tarafından böyle gönderildiğini orijinal halinin bul olduğunu söyledi doğru mu bilen var mı ?

Eklentiler

• 20210503_130642.jpg
    20210503_130642.jpg
    36,6 KB · Görüntüleme: 15
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back