How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Biobellinda kullanan ve satan bayanlar deneyimlerinizi paylaşır mısınız ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
.gelimiz banada yap dedi fakat çevre yok alanda sanmıyorum. Tanıtacak dilimde yok ama uye yapınca para oluyo o güzel. Sizlere sorum olcak.bizim aile tüylü aile tüy azaltan ürününüz varmı. Ama kesinlikle azaltmış yada bitirdi diyen var mı. Göz çevresindeki morlugu %100 goturen ürün varmı acaba.birde ben üye oldum dileyen ama hiç siparis vermiyor um nolur bi sıkıntı olurmu
Bak şimdi canım uye olduğunda sipariş verme zorunluluğun yok kesinlikle sipariş vermediğin durumlarda uyeliğin düşmez ve üyelik yenileme zorunluluğu yok istersen üyelik konusunda yardımcı olurum uye olmayıp senede bir yada iki defa sadce kendi kullanabiliceğin ürünleri dahi alabilirsin diğer konular içinde biobellinda özlem koçak sayfamdan ürünleri inceleyebilirsin sanada yardımcı olabileceğim her konuda yardımcı olmaya hazırım

Bak şimdi canım uye olduğunda sipariş verme zorunluluğun yok kesinlikle sipariş vermediğin durumlarda uyeliğin düşmez ve üyelik yenileme zorunluluğu yok istersen üyelik konusunda yardımcı olurum uye olmayıp senede bir yada iki defa sadce kendi kullanabiliceğin ürünleri dahi alabilirsin diğer konular içinde biobellinda özlem koçak sayfamdan ürünleri inceleyebilirsin sanada yardımcı olabileceğim her konuda yardımcı olmaya hazırım
Teşekkür ederim..Eğer yaparsam sizinle iletişime geçerim. Sayfanızı gezeyim fikir edineyin. .

Teşekkür ederim..Eğer yaparsam sizinle iletişime geçerim. Sayfanızı gezeyim fikir edineyin. .
Sevinirim en azından incele unutma insan kendine guvenirse ve isterse herşeyin üstesinden gelir ben üç çocuklu bi anneyim en küçüğü. 2 yaşında en büyüğü 5 yaşında bunlarla uğraşıyorum bide

Benim 1 yaşında bebeğim. Zaten ilk aileden başlarım sonra komşu sonra başkaları vd diye gider inş..hayırlısı inş.sayfanızda güzel paylaşımlar var...diyelim üye oldum.sonra 2 kişi yada 3 yada 1 kişi üye yaptım benim kazancım oluyomu

Benim 1 yaşında bebeğim. Zaten ilk aileden başlarım sonra komşu sonra başkaları vd diye gider inş..hayırlısı inş.sayfanızda güzel paylaşımlar var...diyelim üye oldum.sonra 2 kişi yada 3 yada 1 kişi üye yaptım benim kazancım oluyomu
Tabikide de oluyo ama yaptığın uyelerin de çalışması ve aktif olması lazım ki kazanabilesin diyelim sen 3 kişyi uye yaptın ve bu ay toplam uyelerinle 200 puan yaptın senin borcundan 30 40 lira siliniyor bu sana kalıyor ve ayriyeten de yaptığın satışın karı kalıyor 400 puan yaparsanız daha daha fazla böyle böyle. Kazancın artıyor

Mesela bizim ekibimizin whatsap grubu var uye olduğunda senide alırız gruba istersen ve her türlü sorularını danışabilirsin ve inan çok yardımcı oluyorlar bide birbirimizi hiç tanımıyoruz grupta ama konuştukça hem arkadaşlarımız çoğalıyo güzel oluyo

0ozlem, post: 44878450, member: 731938"]Evet bi tane eğitimcimiz varmış orda eğer istersen firma gonderebiliyormuş verdiğin adrese[/QUOTE]
İstediğim adrese derken o kısmıı anlayamadım

0ozlem, post: 44878450, member: 731938"]Evet bi tane eğitimcimiz varmış orda eğer istersen firma gonderebiliyormuş verdiğin adrese
İstediğim adrese derken o kısmıı anlayamadım[/QUOTE]
Şimdimbizim eğitimci ablalarımız var uyelerin evlerine toplantıya gidiyor ve bütün ürünleri tek tek tanıtıyor ve sana yardımcı oluyor yani üye olmak istersen üye oluyorsun ve eğitimci ablamızı evine çağırıp toplantı ayarlayabiliyorsun tabi istersen eğer yok ben uye olucam ama toplantı istemiyorum dersende uyelikten sonra kendi siparişlerini verebiliyorsun kendin

Yok canim düşünmedim. Ben öyle kararsız biriyim.gelinimiz de yapıyo malum eğer yaparsam da bana kırılır..niye ben üye yapmadım diye

Yok canim düşünmedim. Ben öyle kararsız biriyim.gelinimiz de yapıyo malum eğer yaparsam da bana kırılır..niye ben üye yapmadım diye
Anladım canım tabi doğru söylüyorsun haklısın ama soyle o geline seni ikna etsin ve yap derim hem urunler harika hemde kendi kazancı iyi

Valla onu bilmem ama ben Lr iş ortagiyim çok güzel getirisi var ve sabit değil heray artan bir gelir ayrıca aloevera sağlık ve güzellik ürünleri var satış olanağı çok yüksek isterseniz yardımcı olurum...

Bence en iyisi ersag... ürünleri de herkes tarafından begeniliyor. Kazanci da cok iyi...ve her zzaman satilan urunler. Sonuçta herkes temizlik yapıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back