merhaba tatlım,ben bu biobellinda nın hemen hemen tüm ürünlerini kullandım,açık konuşuyum hiç bişeye benzedikleri yok,millet bir alır iki alır sonra elinde patlar çünkü gerçekten hiç birşeye yaramıyor bu markanın ürünleri
Ablam Biobelinda ürünlerini satıyor. Aylık kazanç konusunda ne yazıkki net bir bilgim yok. Ama annemin akrabalarımız ve hemşehrilerimizle yaptığı gün toplantılarına götürüyor. Götürdüğü ürünlerin hiç birisi neredeyse kalmıyor ve üstüne üstlük bir dahaki güne de şu üründen getir, bu üründen de getir gibi istekler oluyor. Bende birkaç ürününü kullanıyorum ve oldukça memnunum. Bence ev hanımıysanız bu işi deneyebilirsiniz.
Ablam Biobelinda ürünlerini satıyor. Aylık kazanç konusunda ne yazıkki net bir bilgim yok. Ama annemin akrabalarımız ve hemşehrilerimizle yaptığı gün toplantılarına götürüyor. Götürdüğü ürünlerin hiç birisi neredeyse kalmıyor ve üstüne üstlük bir dahaki güne de şu üründen getir, bu üründen de getir gibi istekler oluyor. Bende birkaç ürününü kullanıyorum ve oldukça memnunum. Bence ev hanımıysanız bu işi deneyebilirsiniz.
Kimse kullanmıyomu bu ürünüüü
Merhaba sorunuzu sorali baya bi uzun zaman olmus ben bu urunu once kullandim memnun kaldim simdi satmaya basladim ne kadar cok uyen olursa okadar cok kazaniyorsunSanırım kazanç sistemli çalışmanızla alakalı değişebiliyomuş.Öğrendiğim kadarıyla işi sallamazsanız 100 tl ile 500 arası değişiyomuş ama işe asılır grubunuzla birlikte sistemli çalışırsanız 3 bin den tutun 7 bin e kadar yükselebiliyomuş.İşte asıl mesele orda.Bukadar yüksek meblalara ulaşabilen işin bi stratejisi olmalı :) Ablanz gibi günlerde falan satıyo olmamılar :) Günlere gitmeyen biri olarak gün gün gezicem sanırım :)) Yorumunuz için teşekkür ederim.
siz söylenildiği gibi ya kullanmadınız ya da size bunu satanlar tam anlatmadı bu ürünler gerçekten harika anvay yada ersağ gibi değil çıkartamadıkları bişi yokmerhaba tatlım,ben bu biobellinda nın hemen hemen tüm ürünlerini kullandım,açık konuşuyum hiç bişeye benzedikleri yok,millet bir alır iki alır sonra elinde patlar çünkü gerçekten hiç birşeye yaramıyor bu markanın ürünleri
Merhaba canım eğer gerçekten isteyerek yapıcaksan hem karlı hemde sağlıklı ürünler kullanacaksın en önemlisi eğer dilersen Facebook dan biobellinda özlem koçak sayfamdan bana ulaşabilirlersen hem sistemi hem ürünleri rahatlıkla inceleyebilirsin üyelik içinde yardımcı olurum unutma istemek başarmanın yarısıdırMerhaba bayanlar.
Benim gibi çalışmak isteyipte çalışamayanlar illaki vardır.Bende madem dışarıda çalışamıyorum ozaman evde çalışırım dedim :) Fakat evde nasıl çalışabilirim ki ? Önce avon sat dediler aslında tam benlik ama ona sağlam çevre gerekli bende okadar yok malesef :) Sonra bi arkadaşım biobellindayı söyledi.Ev kızıyım haliyle çevremde hep ev hanımları var konu komşu eş dost derken satılır sanırım :)Malum mübarek razaman ayındayız şuan için uğraşmak istemiyorum ama nasıl yapılır aylık kazancınız nedir ? Bunu satıcam ama kullananlar memnunmu ? Açıkcası bu sorular var aklımda.Bana yardımcı olursanız sevinirim :) Şimdiden teşekkür ederimmm :)
Gerçekten öyle canım bende hem kullanıyorum hem üyeliğini yapıyorum daha önce kullandığım hiç birşeye benzemiyorcanım ben biobellinda'nın yeni çıkan ürünleri hariç hepsini kullandım. artık şükürler olsun ki bir dünya zararlı kimyasal madde içeren market deterjanlarından kurtuldum. sadece sağlığımıza, dolayısıyla kendimize verdiğimiz değerden dolayı bile kullanılması gereken kanserojen madde içermeyen,güvenilir doğal ürün markalarından birisi. (kendimize ve çoluk çocuğumuza değer veriyorsak)
kaldı ki konsantre ürünler olduğu için oldukça ekonomikmesela bir ovma kremini yani cif gibi, 2 yıldır kullanıyorum cam mobilya temizleyicisi var mükemmel bişey ve 1 yıldan fazla zamandır kullanıyorum. diğer ürünleri de en az bir kaç ay kullanabilirsin. marketten aldığımız ürünler en fazla bir iki ay dayanıyor üstelik zarar görüyoruz.
yani marketten atıyorum, 100 liralık temizlik ürünü aldığında ortalama 1-2 ay kullanabiliyorken bu ürünlerden 100 liralık alıp 6 ay kullansan bile 4-5 aylık temizlik ürünlerine verdiğin para cebinde kalacak demektirbu da 400-500 lira civarında ekstra tasarruf demektir devir bilinçli olma devri.. akıllı olalım paramızı sağlığımıza zarar veren şeylere yatırmayalım derim...
uzun zaman önce bi yazı okumuştum; bir kadın günlük yaptığı temizlikler nedeniyle kullandığı deterjanlardan aldığı kimyasal maddeleri genellikle solunum ve deri yoluyla aldığı için vücuttan kolay kolay atılmıyormuş. ağızdan alınanlar gene bir ölçüde vücut atıyor ve temizliyormuş ama deri ve solunum yollarıyla alınanları kolay kolay atamıyormuş.
ve bir kadın yada insanbir haftada yaptığı günlük temizlikte ortalama 1 çay kaşığı dolusu zararlı kimyasal ve kanserojen maddeyi deri ve solunum yoluyla vücuduna alıyormuş. sonra zamanla yaş ilerledikçe Allah korusun kanser,astım başta olmak üzere psikolojik sağlığını bile bozabiliyormuş tam atılamadığı için.
ha bu arada bu ürünlerin çok ciddi kalite ve doğallık sertifikaları varmümkün olduğunca bu marka olmasa bile kendinize bir iyilik yapın ve elinizden geldiğince doğal ürünler kullanın derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?