How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Biobellinda kullanan ve satan bayanlar deneyimlerinizi paylaşır mısınız ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

asena42

Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2012
15
0
16
Konya
Merhaba bayanlar.
Benim gibi çalışmak isteyipte çalışamayanlar illaki vardır.Bende madem dışarıda çalışamıyorum ozaman evde çalışırım dedim :) Fakat evde nasıl çalışabilirim ki ? Önce avon sat dediler aslında tam benlik ama ona sağlam çevre gerekli bende okadar yok malesef :) Sonra bi arkadaşım biobellindayı söyledi.Ev kızıyım haliyle çevremde hep ev hanımları var konu komşu eş dost derken satılır sanırım :)Malum mübarek razaman ayındayız şuan için uğraşmak istemiyorum ama nasıl yapılır aylık kazancınız nedir ? Bunu satıcam ama kullananlar memnunmu ? Açıkcası bu sorular var aklımda.Bana yardımcı olursanız sevinirim :) Şimdiden teşekkür ederimmm :)

merhaba tatlım,ben bu biobellinda nın hemen hemen tüm ürünlerini kullandım,açık konuşuyum hiç bişeye benzedikleri yok,millet bir alır iki alır sonra elinde patlar çünkü gerçekten hiç birşeye yaramıyor bu markanın ürünleri

Ablam Biobelinda ürünlerini satıyor. Aylık kazanç konusunda ne yazıkki net bir bilgim yok. Ama annemin akrabalarımız ve hemşehrilerimizle yaptığı gün toplantılarına götürüyor. Götürdüğü ürünlerin hiç birisi neredeyse kalmıyor ve üstüne üstlük bir dahaki güne de şu üründen getir, bu üründen de getir gibi istekler oluyor. Bende birkaç ürününü kullanıyorum ve oldukça memnunum. Bence ev hanımıysanız bu işi deneyebilirsiniz.

merhaba tatlım,ben bu biobellinda nın hemen hemen tüm ürünlerini kullandım,açık konuşuyum hiç bişeye benzedikleri yok,millet bir alır iki alır sonra elinde patlar çünkü gerçekten hiç birşeye yaramıyor bu markanın ürünleri

Ben daha hiç kullanmadım ama kullanan arkadaşlarım memnun olduklarını söylediler :S Memnun olmayanlarda illaki var ama bakalım diğer bayanlar ne söylüycek.Yorum yaptığınız için ayriyetten teşekkür ederim :)

Ablam Biobelinda ürünlerini satıyor. Aylık kazanç konusunda ne yazıkki net bir bilgim yok. Ama annemin akrabalarımız ve hemşehrilerimizle yaptığı gün toplantılarına götürüyor. Götürdüğü ürünlerin hiç birisi neredeyse kalmıyor ve üstüne üstlük bir dahaki güne de şu üründen getir, bu üründen de getir gibi istekler oluyor. Bende birkaç ürününü kullanıyorum ve oldukça memnunum. Bence ev hanımıysanız bu işi deneyebilirsiniz.

Sanırım kazanç sistemli çalışmanızla alakalı değişebiliyomuş.Öğrendiğim kadarıyla işi sallamazsanız 100 tl ile 500 arası değişiyomuş ama işe asılır grubunuzla birlikte sistemli çalışırsanız 3 bin den tutun 7 bin e kadar yükselebiliyomuş.İşte asıl mesele orda.Bukadar yüksek meblalara ulaşabilen işin bi stratejisi olmalı :) Ablanz gibi günlerde falan satıyo olmamılar :) Günlere gitmeyen biri olarak gün gün gezicem sanırım :)) Yorumunuz için teşekkür ederim.

Merhaba asena42,

Bahsettiin ürün hiç duymadığım için bişey söyleyemeyeceğim ancak evden çalışmak için uygun olduğunu düşündüğü amway i önerebilirim,

ben amway satmıyorum onu öncelikle söyliyim ancak, iş yerimde bir arkadaşım başlamıştı satışa gönülsüz bi şekilde başka bir arkadaşı zorla kaydettirmiş, şu anda herkes ondan bişeyler alıyo kendi ithiyacına göre, ben temizleyicilerinden alıyorum başkası vitamin grubu bir başkası makyaj ve parfüm, sürekli sipariş veriyo, şimdi iyi ki üye olmuşum diye mutlu üstelik belli kotaları geçince ödül tatilleri v.s. gibi hediyeleri de var.

Gördüğüm kadarıyla, heleki evden çalışabilecek hanımlar için uygun bir iş kapısı gibi :)

Herkes iyi bayramlar :)

canım ben biobellinda'nın yeni çıkan ürünleri hariç hepsini kullandım. artık şükürler olsun ki bir dünya zararlı kimyasal madde içeren market deterjanlarından kurtuldum. sadece sağlığımıza, dolayısıyla kendimize verdiğimiz değerden dolayı bile kullanılması gereken kanserojen madde içermeyen,güvenilir doğal ürün markalarından birisi. (kendimize ve çoluk çocuğumuza değer veriyorsak)

kaldı ki konsantre ürünler olduğu için oldukça ekonomik ;) mesela bir ovma kremini yani cif gibi, 2 yıldır kullanıyorum :D cam mobilya temizleyicisi var mükemmel bişey ve 1 yıldan fazla zamandır kullanıyorum. diğer ürünleri de en az bir kaç ay kullanabilirsin. marketten aldığımız ürünler en fazla bir iki ay dayanıyor üstelik zarar görüyoruz.

yani marketten atıyorum, 100 liralık temizlik ürünü aldığında ortalama 1-2 ay kullanabiliyorken bu ürünlerden 100 liralık alıp 6 ay kullansan bile 4-5 aylık temizlik ürünlerine verdiğin para cebinde kalacak demektir ;) bu da 400-500 lira civarında ekstra tasarruf demektir ;) devir bilinçli olma devri.. akıllı olalım paramızı sağlığımıza zarar veren şeylere yatırmayalım derim...

uzun zaman önce bi yazı okumuştum; bir kadın günlük yaptığı temizlikler nedeniyle kullandığı deterjanlardan aldığı kimyasal maddeleri genellikle solunum ve deri yoluyla aldığı için vücuttan kolay kolay atılmıyormuş. ağızdan alınanlar gene bir ölçüde vücut atıyor ve temizliyormuş ama deri ve solunum yollarıyla alınanları kolay kolay atamıyormuş.

ve bir kadın yada insan :D bir haftada yaptığı günlük temizlikte ortalama 1 çay kaşığı dolusu zararlı kimyasal ve kanserojen maddeyi deri ve solunum yoluyla vücuduna alıyormuş. sonra zamanla yaş ilerledikçe Allah korusun kanser,astım başta olmak üzere psikolojik sağlığını bile bozabiliyormuş tam atılamadığı için.

ha bu arada bu ürünlerin çok ciddi kalite ve doğallık sertifikaları var ;) mümkün olduğunca bu marka olmasa bile kendinize bir iyilik yapın ve elinizden geldiğince doğal ürünler kullanın derim.

merhabalar bende bu ürünleri kullananlar arasındayım.
gece kremi , göz çevresi kremi, nemlendirici yüz kremi ni kullanıyorum.
göz çevresi kremi 30 gün düzenli kullanımda %21 etki ile göz çevresi kırışıklık ile göz altı torbaları ve morluklara karşı etkili bir ürün..
nemlendirici yüz kremi bitkisel aynı zamanda tüy azaltıcı etkisi var. benim bir arkadaşım ikinci şişeyi kullanıyorve bitirmek üzre, gözle görülebilir bir azalma olduğunu belirtiyor. dış çevreden de çok güzel yorumlar alıyormuş..:)

biobellinda ürünlerinin %90'ını kullanan biri olarak,, süper ürünler , herkese tavsiye ederim. pişman olmayacağınızdan emin olabilirsiniz.

benim de annem temsilci. ben de biobellinda nın mutfak temizliği - wc banyo- genel temizlik - kişisel bakım (özellikle genital bölge için intim jel ve FUA isimli parfümü mükemmel yolda kaç bayan sordu adı ne parfümüzün diye) yani hemen hemen tüm ürünlerinden kullanıyorum. hepsi mükemmel.
ürünlerle ilgili görüşlerimi yazayım size
*bulaşık jeli (elde yıkama): benim ellerimde egzama var ve hiç tahriş olmuyor artık üstelik bitkisel:)
*bulaşık makinesi jeli: özellikle bardaklar ışıl ışıl parlıyor çatal kaşıklarda
*genel temizlik: en mükemmel ürünü bu. yüzey temizleyici kullanmıyorum artık çünkü laminantlar bununla silinince parfum değil TEMİZLİK kokuyor.
*zeytinyağlı duş jeli: çok rahatlatıyor ve cilde iyi geliyor nem dengesini koruyor ve çok doğal bir kokusu var
*roll-on: hepsi mükemmel ben tüy azaltıcısı özelliği olanı kullanıyorum.
*yağ çöz: çok büyük kolaylık örn: ocağa sık biraz bekle missssler gibi tek seferde sil. oooh zaman tasarrufu.
*kireç çözücü: çaydanlıklara püskürtme aparatı ile 2-3 günde bir sık kireç olayı bitsin
*el kremleri, yüz temizleme jeli ve diş macunları da çok güzel
diğer ürünlerinden de var kullandığım. hepsinden çok memnumum.

ben de temsilciyim ve çok ama çok memnumum ben de görüşlerimi yazayım kızlar:
*WC-BANYO TEMİZLEYİCİ: Yine domestos kullanıyorum ama az miktarda bu biobellinda wc banyo yu özellikle lavabolarda bir püskürtme aparatıyla kullanırsanız lavaboda hiç su lekesi kalmaz yani ellerini yıkayanın arkasından lavabo kurur.
*YAĞ-ÇÖZ: yine püskürtme aparatıyla kullanılınca mutfaktaki tüm beyaz eşyalara, fırına vs sıkıyorum tertemiz ama bunda püf noktası püskürtme aparatının ucu köpürten cinsinden olursa daha iyi yani cam silmek için kullanılan ürün şişesi değil,marketteki normal mutfak yağ çözlerinin şişesini boşalınca atmayın olur.
*ÇAMAŞIR BEYAZLATICISI: ben kullandım çok bir fark göremedim ama tabii tercih meselesi.
*ZEYTİNYAĞLI DUŞ JELİ: şiddetle tavsiye ederim onunla duş alın sonra yatın emin olun eşiniz de size "hmm misss gibi kokuyorsun" diyecek. kokusu gerçekten çok doğal. ferah.
*BEBEK ŞAMPUANI:kızıma kullandım memnumum. en azından doğal olduğunu biliyorum.
*İNTİM JEL: genital bölge için gün içinde oluşan kokuyu (pis koku değil hani böyle orası havasız kalmaya müsait ya ) bu jel bütün gün ferah kalmasını sağlar genital bölgenizin. o da yine parfum kokmuyor ama hoş kokuyor farklı...
*ROLL-ON: benim kızım 5 yaşında doğal olduğu için yazları kullanıyoum ona tahriş olmuyor tüy azaltıcı ve kararmayı önleyici çeşitleri var.
*PARFUM: parfumleri çok farklı piyasadaki yaygın avon gibi değil cadeden geçen her 5 kadından biri celebre :D özellikle benim de tercihim FUA tek kelimeyle mükemmel ve çok kalıcı ben başörtülüyüm eşarplarımı yıkayana kadar kalıyor.

yani daha çok ürün var kullandığım hepsinden mamnunum ama şunu söyleyeyim kesinlikle çok ekonomik. çünkü 1 şişe bulaşık deterjanını ben 5-6 ay kullanıyorum. (tabii makine de var o da ayrı ama bul. mak. deterjanı çok güzel yıkıyor ama o bira pahalı bence yani ambalaj küçük)
tavsiye ederim hatta bitkisel olduğunun garantisini de size şu örnekle veriyorum...

*annem çaydanlığa BİOBELLİNDA KİREÇ ÇÖZ. sıkmış bekleteyim demiş,sonra unutup üzerine su doldurup babamla bi güzel içmişler. sonra hatırladı tabii ama hiçbirşey olmadı çok şükür :D

Sanırım kazanç sistemli çalışmanızla alakalı değişebiliyomuş.Öğrendiğim kadarıyla işi sallamazsanız 100 tl ile 500 arası değişiyomuş ama işe asılır grubunuzla birlikte sistemli çalışırsanız 3 bin den tutun 7 bin e kadar yükselebiliyomuş.İşte asıl mesele orda.Bukadar yüksek meblalara ulaşabilen işin bi stratejisi olmalı :) Ablanz gibi günlerde falan satıyo olmamılar :) Günlere gitmeyen biri olarak gün gün gezicem sanırım :)) Yorumunuz için teşekkür ederim.
Merhaba sorunuzu sorali baya bi uzun zaman olmus ben bu urunu once kullandim memnun kaldim simdi satmaya basladim ne kadar cok uyen olursa okadar cok kazaniyorsun

BİOBELLİNDA NEDİR?
Biobellinda Marketing Organizasyonun hedefi, dünyada çok nadir üretilen ekolojik temizlik ve kozmetik ürünleridir

bu ürünümüz oda parfümü kötü kokuları anında yok eder antibakteriel özelliye sahip oldugu için ayaklarda koku mantara iyi gelir yatak ve yastıklara sıkıldıgında mikopları öldürür leke çlkartma özelliyi vardır.
Videoyu izlemenizi , sipariş için veyahut üye olmak için benimle iletişime geçmenizi rica ederim.

siz söylenildiği gibi ya kullanmadınız ya da size bunu satanlar tam anlatmadı bu ürünler gerçekten harika anvay yada ersağ gibi değil çıkartamadıkları bişi yok

BAYANLAR BEN KENDİM KULLANIYORUM VE SATIYORUM DA ÜRÜNLER GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL ALANLARDAN TEK KELİME ŞİKAYET ALMADIM EĞER SİZDE KULLANMAK VE SATMAK İSTERSENİZ BANA ULAŞABİLİRSİNİZ. BİZİM KULLANMA SİTİLİMİZ DAHA FARKLI NAR LEKESİNE KADAR HERŞEYİ ÇIKARTIYOR BU ÜRÜNLER GÖRENLER HAYRET EDİYOR

Merhaba bayanlar.
Benim gibi çalışmak isteyipte çalışamayanlar illaki vardır.Bende madem dışarıda çalışamıyorum ozaman evde çalışırım dedim :) Fakat evde nasıl çalışabilirim ki ? Önce avon sat dediler aslında tam benlik ama ona sağlam çevre gerekli bende okadar yok malesef :) Sonra bi arkadaşım biobellindayı söyledi.Ev kızıyım haliyle çevremde hep ev hanımları var konu komşu eş dost derken satılır sanırım :)Malum mübarek razaman ayındayız şuan için uğraşmak istemiyorum ama nasıl yapılır aylık kazancınız nedir ? Bunu satıcam ama kullananlar memnunmu ? Açıkcası bu sorular var aklımda.Bana yardımcı olursanız sevinirim :) Şimdiden teşekkür ederimmm :)
Merhaba canım eğer gerçekten isteyerek yapıcaksan hem karlı hemde sağlıklı ürünler kullanacaksın en önemlisi eğer dilersen Facebook dan biobellinda özlem koçak sayfamdan bana ulaşabilirlersen hem sistemi hem ürünleri rahatlıkla inceleyebilirsin üyelik içinde yardımcı olurum unutma istemek başarmanın yarısıdır

canım ben biobellinda'nın yeni çıkan ürünleri hariç hepsini kullandım. artık şükürler olsun ki bir dünya zararlı kimyasal madde içeren market deterjanlarından kurtuldum. sadece sağlığımıza, dolayısıyla kendimize verdiğimiz değerden dolayı bile kullanılması gereken kanserojen madde içermeyen,güvenilir doğal ürün markalarından birisi. (kendimize ve çoluk çocuğumuza değer veriyorsak)

kaldı ki konsantre ürünler olduğu için oldukça ekonomik ;) mesela bir ovma kremini yani cif gibi, 2 yıldır kullanıyorum :D cam mobilya temizleyicisi var mükemmel bişey ve 1 yıldan fazla zamandır kullanıyorum. diğer ürünleri de en az bir kaç ay kullanabilirsin. marketten aldığımız ürünler en fazla bir iki ay dayanıyor üstelik zarar görüyoruz.

yani marketten atıyorum, 100 liralık temizlik ürünü aldığında ortalama 1-2 ay kullanabiliyorken bu ürünlerden 100 liralık alıp 6 ay kullansan bile 4-5 aylık temizlik ürünlerine verdiğin para cebinde kalacak demektir ;) bu da 400-500 lira civarında ekstra tasarruf demektir ;) devir bilinçli olma devri.. akıllı olalım paramızı sağlığımıza zarar veren şeylere yatırmayalım derim...

uzun zaman önce bi yazı okumuştum; bir kadın günlük yaptığı temizlikler nedeniyle kullandığı deterjanlardan aldığı kimyasal maddeleri genellikle solunum ve deri yoluyla aldığı için vücuttan kolay kolay atılmıyormuş. ağızdan alınanlar gene bir ölçüde vücut atıyor ve temizliyormuş ama deri ve solunum yollarıyla alınanları kolay kolay atamıyormuş.

ve bir kadın yada insan :D bir haftada yaptığı günlük temizlikte ortalama 1 çay kaşığı dolusu zararlı kimyasal ve kanserojen maddeyi deri ve solunum yoluyla vücuduna alıyormuş. sonra zamanla yaş ilerledikçe Allah korusun kanser,astım başta olmak üzere psikolojik sağlığını bile bozabiliyormuş tam atılamadığı için.

ha bu arada bu ürünlerin çok ciddi kalite ve doğallık sertifikaları var ;) mümkün olduğunca bu marka olmasa bile kendinize bir iyilik yapın ve elinizden geldiğince doğal ürünler kullanın derim.
Gerçekten öyle canım bende hem kullanıyorum hem üyeliğini yapıyorum daha önce kullandığım hiç birşeye benzemiyor

.gelimiz banada yap dedi fakat çevre yok alanda sanmıyorum. Tanıtacak dilimde yok ama uye yapınca para oluyo o güzel. Sizlere sorum olcak.bizim aile tüylü aile tüy azaltan ürününüz varmı. Ama kesinlikle azaltmış yada bitirdi diyen var mı. Göz çevresindeki morlugu %100 goturen ürün varmı acaba.birde ben üye oldum dileyen ama hiç siparis vermiyor um nolur bi sıkıntı olurmu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back