Binlerce Suriyeli Seçimde Oy Kullanacak

Ya illa bi vatansız duyarı kasılacak
Babama 17 yaşında ehliyetsiz Suriyeli biri çarptı
2 ay yataktan kalkamadı
Annemin 45 yıllık eşinin cenazesine gelip son görevini yapamadı
Çarpan çocuğun yakınları gelip para teklif ettiler şikayetçi olmayalım diye
Siz zannediyormusunuz çok mağdurlar !

Eğer onlar da kendi kültürlerini getireceklerse onlara da karşı çıkarım.

Benim anlamadığım şey bu adamlar bugün nasıl 2 3 eşleriyle birlikte bizim kültürümüzde bu kadar rahat yaşayabiliyorlar ? Nasıl bizi bu kadar bastırabiliyorlar ? Siz 2.çocuğu yapayım mı diye düşünürken bu insanlar her çocuk için para alıyorlar.Burada ''ama paraları yok'' diye ağlıyorsunuz da yaşadığım şehrin lüks semtlerinde de bu insanlar var,biz şehrin eski yerinde otururken onlar orada oturacak paraları nereden buluyorlar pekala ?

Bu insanların oy kullanması saçmalık.Çünkü savaş için geldiler,savaş bitince de dönecekleri söylendi.Vatandaşlık ne demek ? Bugün 30.000,peki yarın ?

genellemeyi tek bir insana bağlı kılmak ne kadar adil peki? her yerin iyisi kötüsü vardır şu düşünce kadar yanlış bir şey yok. o onun vefasızlığı terbiyesizliği isterseniz c.baskanımız çıksın “bir suriyeli nameaver’in ailesine ve kendisine terbiyesizlik yaptığı için oy kullandırtmıyoruz” desin? hoş böyle de gözünüze girmez adam ne yapsa yaranamıyor yahu!

siz bir ülkede ne kadar kalacağınız belli olmadan vatandaşlık almayarak orda yaşayabilir misiniz? bu sürecin vakti zamanı yok nasıl illegal yaşasınlar elbette verilecek. ya vatandaşlık verilmese kanunlar çiğneniyor dersiniz sizin derdiniz o bu değil erdoğan!

Yaşadıklarımı ben bilirim
C.başkanınız bunları suriyelileri ülkeye doldurmadan düşüncekti
Ayrıca burada suriyelileri mağdur gibi gösteren mesajlara da aynı tepkiyi verseydiniz samimi olurdunuz
Selametle

Sen mi biliyorsun peki hastanede insanlar acil.giris icin bile para verirken onlar neden para vermiyor eczanede ilac farki neden odemiyor o.muhtesem bilgilerini lendine sakla en az senin kadar biliyoruz illa bana anlatmak zorunda degilsin bende ulkemde istemiyorum.bu kadar basit bugun akp nin en buyuk oy dusus sebebi suriye ve ekonomi meselesi

Selametle ne demek bu bay bay mı

hepsini okumadım mesajlarım önüme geleni okuyorum onlara verecek cevabım var bir yere kaçtığım yok. gaddarsınız net. aynı olay italyada olsaydı dolu dolu kucak açardınız ben de bu müslüman düşmanlığına sinirleniyorum

Ya Ben yesilkartliyim Tek bir ilaca 30 lira ödedim ya el insaf yani bizim mülteciyiz onlar mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…