Binlerce karınca

Guzelseylerolsun88

Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2017
791
364
23
Bayanlar evimiz birinci katta giriş kat hemen ve Son iki haftadır evimizi karıncalar bastı heryerde ler ve binlerce ler bilemedik eve yeni taşındık evde öyle eski filan bir ev değil sorun nerde onu da bilmiyoruz karıncaların bir kısmı da büyük ve kanatlı gece uyuyamıyoruz yatağımiz da bile yüzlerce oluyor. Temiz bir evimiz var öyle ortada yiyecek filan da yok kenarda köşeye düşen kırıntı filan . Nasıl nerden geliyor bunlar bilemedim . Bir akıl verir misiniz lütfen ya.
 
Sarımsak kokusunu hiç sevmez karıncalar..
Karıncaların olduğu yerin çevresine bastırarak sarımsağı sürün. Karıncalar gidecektir, ablamın tek çözümü bu olmuştu..
 
Evde mutlaka yuvası vardır. Takip edin nerelerden cikiyor. Duvarlarin kenarindaki süpürgeliklere yapmis olabilirler. Benim onceki evimde oyleydi. Allah kolaylik versin.
 
Kolay gelsin profesyonel ilaçlama olmaadığı sürece bitmez
İlaçlamayada gönül elvermez:)
 
Yaz geldi ciktilar pislikle alakasi yok onlarin.Bahcedeki agaclarida evide ilaclatin.
Kopuk seklinde ilaclar var birde tozlar.
 
Ya bilmiyorum ama anneme dedim sarımsak sürsün diyo :) dedim yatağa da süremez ki kız. Diyo o zaman yuvalarını bulsun :)
 
Canım karınca tebeşiri var ben kullandım kaç senedir görmüyorum hiç inş bu sene cikmazlar cikarlarsa kullanirim yine
 
Bizde de aynı sorun vardı sarımsak limon sirke hepsini denedik tek çözüm uhu gibi bir ilaç var görünmeyen yerlere sürdük çözüm bu oldu
 
Bizim eski evi de bir ara basmislardi . Her tarafa kahve çekirdeği döktüm . Bir sure sonra yok oldular , bir daha da evde karınca görmedim .
 
Ay benim önceki evde de vardı. Neler denemedim. Tuz tarçın sarımsak limon pudra sirke. Takip edip çıktığı yerleri buluyodum, silikonla kapatıyodum. Ertesi gün kazıp kazıp başka yerden çıkıyorlardı. Zor iş.
 
Lütfen pudra un tarçın gibi toz dökmeyin üzerlerine. Hemen ölüyorlar yazık.

Karınca tebeşirleri var sınır çizdin mi onu geçmiyorlar. Bir de salatalık kabuğuydu sanırım. Onları takip edip duvara yakın yerlerine bunları yaparsan geçmezler zaten.

Ama uçan karınca bilemedim çok kötüymüş. Isırır mı acaba?
 
Benimde 2.nci kat ortada yemek yiyecek olmamasina ragmen karinca geliyordu. Ben careyi raid karinca yemiyle buldum. Aylardir yek bir karinca yok. Siddetle tavsiye ediyorum. Paketten ikili cikiyor. Huylandiginiz iki yere yerlestirin.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…