Merhaba bizde Bingöle gidiyoruz acaba yerleriniz tam olarak netleşti mi. Bizim meçhul olduğu için elimiz kolumuz bağlı oturuyoruzÇok teşekkürlerevet ev bulmada sıkıntı yaşıyoruz resmen orada herkes internete koymuyormuş evleri sanırım bizde şehit Mustafa gündoğdu mahallesinden istiyoruz bakalım bulucaz inşallah Sizin kaçıncı seneniz orda
Çok teşekkürler kafam almak bullak taşınmak nakliye ev ne kadar zormuşBende şehit Mustafa Gündoğdu da oturuyorum ev sahibim gelmemis olsa idi sizin için konuşurdum emlakci ya ev veren pek yok orda birde herkes ev vermiyor biz çok zorlandık ilk gittiğimizdeasker polis olunca daha büyük sıkıntı ev bulmak Allah yardımcınız olsun
Merhaba bizde Bingöle gidiyoruz acaba yerleriniz tam olarak netleşti mi. Bizim meçhul olduğu için elimiz kolumuz bağlı oturuyoruz
Merhaba hayırlısı olsun inşallah hakkımızdaMerhaba bizde Bingöle gidiyoruz acaba yerleriniz tam olarak netleşti mi. Bizim meçhul olduğu için elimiz kolumuz bağlı oturuyoruz
Burdan sonra inan her yer güzel dirEvett hayırlısı olsun hakkınızda Ankara güzeldir birazcık
Evet aşırı pahalı ınternetten baktık oturabilecek duzeydeki evler 5 binden başlıyor kuzenim orda o sagolsun buldu. Burda da pahalı son 2 yıldırAma kiralar çok pahalı gölbaşında
Sağolİyi bari bulduysanız sevindim valla
Bizim daha belli değil. Bingöl açıklandı ve Bingöl içi tercih yaptık. Merkez ve ilceler. Hâlâ neresi olduğu açıklanmadi. Yani taşınma toplanma zor ama belirsizlik içinde kalmak daha zorMerhaba hayırlısı olsun inşallah hakkımızdaBiz merkezde oturucaz sizin ilçelerden biri mi olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?