Merhaba bizde Bingöl Kiğı ya gidiyoruz. Siz gittiniz mi nasıl bir yer. Biz ev bulamıyoruz. Evsiz kaldıkMerhaba Bingöl Kiğı ya tayinimiz çıktı. Bilenler var mı nasıldır? Güvenlik açısı iyi mi? Kışı nasıl ulaşımı rahat mı biraz bilgi alabilir miyim
Siz Bingöl de mi yaşıyorsunuz yoksa Kiğı da mı. Kiğı da iseniz iş imkanı ile ilgili bir sorum olacaktı size.Merhaba Kığı merkeze baya uzak ve imkanları geniş olmayan bir yer. Bingöl geneli zaten hava çok soğuk. Özellikle bu sene bir türlü yaz gelmedi. Haziran sonuna kadar da havalar çok ısınmıyor. Gelirken kalın mont, bot alın yanınıza mutlaka. Buranın kışları çok sert. Özellikle kıyafetlerinizi -20 dereceye göre ayarlayın. Ayrıca şunu belirtmeliyim şimdiden kömür alın. Her ay kömür parası artıyor. Ne kadar erken alırsanız o kadar iyi. Bir çok insan kömür parası yüzünden maddi olarak zora giriyor burada. Evinize taşınır taşınmaz kömür almanızı ve en kalitelisinden almanızı öneririm.
Egeden Bingöl Kiğı ya gelmek cidden çok büyük hava değişimi olacak bizim için. Doğal gaz olmadığını öğrendik sonra sobalı ev bulduk soba yakmayı da bilmiyoruz ama öğreniriz inşallah.Merhaba Kığı merkeze baya uzak ve imkanları geniş olmayan bir yer. Bingöl geneli zaten hava çok soğuk. Özellikle bu sene bir türlü yaz gelmedi. Haziran sonuna kadar da havalar çok ısınmıyor. Gelirken kalın mont, bot alın yanınıza mutlaka. Buranın kışları çok sert. Özellikle kıyafetlerinizi -20 dereceye göre ayarlayın. Ayrıca şunu belirtmeliyim şimdiden kömür alın. Her ay kömür parası artıyor. Ne kadar erken alırsanız o kadar iyi. Bir çok insan kömür parası yüzünden maddi olarak zora giriyor burada. Evinize taşınır taşınmaz kömür almanızı ve en kalitelisinden almanızı öneririm.
Bingöldeyim, iş imkanları ile ilgili bilgim yokSiz Bingöl de mi yaşıyorsunuz yoksa Kiğı da mı. Kiğı da iseniz iş imkanı ile ilgili bir sorum olacaktı size.
Anladım canım tayinimiz oraya çıktı artık iki yıl orada kalacağız bir şekilde alışacağz herşeye.Bingöldeyim, iş imkanları ile ilgili bilgim yok
Hayırlı olsunAnladım canım tayinimiz oraya çıktı artık iki yıl orada kalacağız bir şekilde alışacağz herşeye.
Hayırlı olsun
Merhabalar. Bingöle yerleştiniz mi? Eşim polis ve bu tayin döneminde oraya tayin isteyecek. Kendi memleketine yakın diye, Elazığlı. Konya'dan gideceğiz mecburen, hiç öyle küçük bir şehirde yaşamak istemesem de. Şu an yan komşum annemken orada yaşamam çok zor olacak. Ben öğretmenim, tayin isteyeceğim hangi liselerin öğrenci profili iyidir? Kızımı özel ortaokula göndereceğiz, hangi okullar iyidir? Bilgi sahibi olabildiniz mi? Benim de yardıma ihtiyacım var, yolları nasıldır imkanları nasıldır? İnanın ciddi stres içindeyim. Zerre gitme hevesim yok, ama 4 yıl görünüyor orada bize maalesef. Biraz bilgi verebilir misiniz rica etsemAnladım canım tayinimiz oraya çıktı artık iki yıl orada kalacağız bir şekilde alışacağz herşeye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?