- 15 Kasım 2009
- 1.417
- 632
- Konu Sahibi perrmanganat
Merhabalar hanımlar. Çok kişiye dert değil, derdini seveyim diyenleriniz olacaktır ama bu ara epey stres konusu oldu. Eşim polis ve bu tayin döneminde memleketine yakın olduğu için zorunlu hizmet olarak Bingöle tayin isteme planları yapıyor. Konya'da yaşıyoruz 10 yıldır, annem kapı komşum. Ben öğretmenim ve Konyalıyım. Büyükşehirde yaşamaya alıştım yıllardır, annem elim kolum oldu. Şimdi uzağa ve üstelik küçük bir ile gitme düşüncesi canımı sıkıyor. Esasen benim sormak istediğim sorular var orası ile ilgili, yoksa bu sorunum beni ilgilendirir tabii ki. Öğretmen olarak orada bir liseye tayin isteyeceğim, hangi okulların öğrenci profilleri iyidir? Kızımı özel ortaokula göndereceğiz, hangi özel okulu önerirsiniz? Küçük yerde yaşamaya alışkın değilim, illaki biraz daha gelişmiş mahallesi vardır ilin, hangi mahallesi yaşamak için iyidir, yolları geniş trafik sorunu olmadan çok da zaman harcamadan okula gidip geleceğim bir mahallede yaşamak isterim. İmkanları hakkında Bingöllü ya da Bingöl'de yaşayan birinden bilgi almak isterim. Bana yardımcı olursanız çok sevinirim