• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bingo lovely yumusatıcının kokusunu hangı parfumden esılenmısler???

dersimm

ne mutlu İNSANIM diyene
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2010
1.069
3
158
Ankara
kızlar bu yumusatıcıyı koklayanıız varmı?teyzem bu kokunun aynısından kullanırdı ama ne o hatrlıyor adını ne ben.cok begenıyorum ya bulsam cok ıyı olurdu

gucci rush diye biliyorum kırmızı olanını ama şimdi sarısı çıkmış onu bilmiyorum:23::23::23:

gucci rush kesinlikle
ama rush parfüm olarak daha bayık ve ağır
dayanamadığım bi koku
yumuşatıcı olarak daha güzel

evet canım kırmızısını dıyorum guccı rush mıymıs canım sankı o daha farklı ama sen emınmısın tatlım pekı

yani bire bir aynısı değildir tatlım ona benziyordur gucci rushı kokladığımda benzetttim yani bide o serinin yer temizliyicisiyle deterjanı var ben hepsini kullanıyorum en benzer koku deterjanında ama çamaşırları deterjanıyla yumuşatıcıyla beraber yıkayınca çok benziyo

yani bire bir aynısı değildir tatlım ona benziyordur gucci rushı kokladığımda benzetttim yani bide o serinin yer temizliyicisiyle deterjanı var ben hepsini kullanıyorum en benzer koku deterjanında ama çamaşırları deterjanıyla yumuşatıcıyla beraber yıkayınca çok benziyo
anladım canım herkeste senı dedıgınısoyledı yanı guccırush mıs benım koku sensörlerım bozulmus herhalde ya :1::1:

kızlar bu yumusatıcıyı koklayanıız varmı?teyzem bu kokunun aynısından kullanırdı ama ne o hatrlıyor adını ne ben.cok begenıyorum ya bulsam cok ıyı olurdu
ccanım baktınmı bu parfüme gucci rush mu bende o yumusatıcıyı cok sevıyorum

Back