Çocuk Hastalıkları Bıngıldak

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Zamaaann

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2020
11
6
1
28
Merhaba hanımlar
Oglum 5 aylık bıngıldagın İn şiştiğini farkettim normal olmadığını düşünüp hastaneye götürdüm sıvı yükselmesi varmıs cok az beyin cerrahın gidin dedi gitti tomografi cektiler ama hiç. Bi sıkıntı yo dediler sizdede böyle bişey oldu mu
İlk cıkardogım doktor götürün hani ilerde sıkıntı yapar dedi ama hiç ilaç tevasi vermediler sadece her ay kontrole gelin dediler
Bana yardımcı olur musunuz

Merhaba hanımlar
Oglum 5 aylık bıngıldagın İn şiştiğini farkettim normal olmadığını düşünüp hastaneye götürdüm sıvı yükselmesi varmıs cok az beyin cerrahın gidin dedi gitti tomografi cektiler ama hiç. Bi sıkıntı yo dediler sizdede böyle bişey oldu mu
İlk cıkardogım doktor götürün hani ilerde sıkıntı yapar dedi ama hiç ilaç tevasi vermediler sadece her ay kontrole gelin dediler
Bana yardımcı olur musunuz
Canım süreklimi şişmiş halde duruyo yoksa ağlayınca yorulunca felanmı eger ağlayınca şişiyosa normal ama sürekliyse bence bi doktora daha görün derim ihmale gelmez böyle şeyler benim oğlumunkide içe çökük ama uyuyunca düzeliyor doktoru sorun değil bol bol su içsin dedi sürekli şişmesi iyi değil dedi rabbim acil şifalar versin inşallah yavrun a 🤲🤲🤲💕

Hayır sürekli şiş götürdük zaten sıvı yükselmesi varmıs ama kontrole çagırdılar sadece Bi tedavi vermediler korkulacak bişey yok dediler

Hayır sürekli şiş götürdük zaten sıvı yükselmesi varmıs ama kontrole çagırdılar sadece Bi tedavi vermediler korkulacak bişey yok dediler
Canım bilmiyorum ki ya
Çokmu şiş eğer azsa ondan öyle demişlerdir belki geriler diye olabilirmi
Rabbim şifasını versin kuzunun

Su veriyor musunuz eger veriyosaniz suyu kesin ben kizim ateslenmisti su vermistim biraz fazla vermisim bingildagi sisti sonra indi insallah sizinde duzelir

Back