• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kına Gecesi bindalli

HiluuuS

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2009
60
0
96
İstanbul
kizlar bunlar nasil sizce? fikirlerinizi almak istiyorum.. benim ikiside cok hosuma gitti... $asd.jpg $asf.jpg

Aynen, çok hoş duruyor.
Kına gecesindemi giyeceksiniz kına yakılırken , kimiside kına gecesinde sadece bindallı giyiyorda:39:

yok canim ben hem kinalik hem bindalli düsünüyorum yani kina yakilirken bindalliyi.. ya bide benim babam arnavut göcmeni onlardada salvar giyiliyor kina yakilirken nasil yapcam bilmiyorum baba tarafi salvar giymemi istiyor.. :9:

evt arastirdim.. satin alirsan 300, kiralik 150

tatlım elbette kıralamak en mantıklısı zaten bıda nerde gıyılebılırkı ..
ama bence 150 lıra pahalı yanı bı bındallı kıralamak ıcın
bulundugun yer neresı bılemıyorum ama ,
ıstanbul avcılarda 2 yerde ayrı ayrı bındallılar beyendım cokta hos
belkı rengı pembe degıl ama
en az onun kadar hoslar yanı
bırının kıralaması 35 dıgerınınkı 50 lıraydı
ben onlardan kıralayacagım
ama 150lıra benım ıcın onemlı bı meblag degıl dıyosan ben kesınlıkle pembe taraftarıyım mutluluklar dılerım ne zaman dugun kısmetse?

tatlım elbette kıralamak en mantıklısı zaten bıda nerde gıyılebılırkı ..
ama bence 150 lıra pahalı yanı bı bındallı kıralamak ıcın
bulundugun yer neresı bılemıyorum ama ,
ıstanbul avcılarda 2 yerde ayrı ayrı bındallılar beyendım cokta hos
belkı rengı pembe degıl ama
en az onun kadar hoslar yanı
bırının kıralaması 35 dıgerınınkı 50 lıraydı
ben onlardan kıralayacagım
ama 150lıra benım ıcın onemlı bı meblag degıl dıyosan ben kesınlıkle pembe taraftarıyım mutluluklar dılerım ne zaman dugun kısmetse?

ya cnm benim pek bilgim yok o konuda ama sayende ögrendim :) almanyada yasiyorum ben o yüzden bana uygun gelmisti ama sen öyle diyorsan dogrudur.. fazlada arastirmadim daha.. dügün eylül 2011 de kismet olursa bakalim... senin ne zaman?

ya cnm benim pek bilgim yok o konuda ama sayende ögrendim :) almanyada yasiyorum ben o yüzden bana uygun gelmisti ama sen öyle diyorsan dogrudur.. fazlada arastirmadim daha.. dügün eylül 2011 de kismet olursa bakalim... senin ne zaman?

canım o zaman arastırmaya devam et emınım cok daha uygun olanını bulursun
benımkıde nısanda cnm 3,5 ayım kaldı :)

Aman canım ya sakın 150-300ler falan verme.ben bayramda sörmuştum İzmir'de ve Manisa'da 35 lira kiralama.satın almayı hiç sormadım düşünmedim bile ondan:>

Aman canım ya sakın 150-300ler falan verme.ben bayramda sörmuştum İzmir'de ve Manisa'da 35 lira kiralama.satın almayı hiç sormadım düşünmedim bile ondan:>

ya cogu kisi kiraliyor herhalde ben aslinda almayi düsünmüstüm ama 35 lira cok uygun neki ben cok daha fazla biliyordum o yüzden 150 bile uygun gelmisti bana:) iyi oldu bu konuyu actigim kaziklanacaktim yoksa:60:

ben de pembesini beğendim kızlar..canım bunu hangi siteden buldun bende daha önce görmüştüm ama kaybettim siteyi aklıma da gelmiyor yardımcı olursa sevinirim..evet 300 tl fazla masraf üstü ama bir kere olacak diye diye düşünürsek alınabilir belki. İstanbul da bildiğiniz bir yer var mı ya da netten bakabileceğimiz?teşekkürler

Back