• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kına Gecesi Bindallı ve Kına Aksesuarları almak isteyen...YENİ GİBİLER

penguennnnn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2013
82
0
26
Hatay
Kınamda giydiğim bindallı ve kına aksesuarlarını uygun fiyata vermek istiyorum.bindallı Dreammon mağazasından alındı.aksesuarların bir kısmı fazla geldiğinden hiç kullanılmadı.Diğerleride yepyeni.toplu almak isteyen olursa yardımcı olurum.bindallı 300e alındı.100 tl verebilirim.Bindallının simli duvağı ve hürrem tacıda içindedir.

$485576_523336071066103_529162850_n.jpg Eki Görüntüle 767680 Eki Görüntüle 767681 Eki Görüntüle 767682 Eki Görüntüle 767683 Eki Görüntüle 767684 Eki Görüntüle 767685 Eki Görüntüle 767687 Eki Görüntüle 767688 $SSL10102.jpg Eki Görüntüle 767690 Eki Görüntüle 767692 Eki Görüntüle 767693

Son düzenleme:
meraba,aksesuarlardan kalanlar şöyle;kına tepsisi ve sepeti resimdekilerin aynısı.tüllü nedime taçlarından 6 adet(piyasadaki basit taçlardan değil) oyun mendilleri 3 adet,ışıklı teflerden 3 adet,1 adet kına el mumu,3 adet çiçekli kına el bandı,1 adet tüylü kalem (fotoğraflarda çok şık duruyor ayakkıbının altına isim yazarken)just married çiçekli araba plaka süsü,gelin-damat kadehleri bunların hepsi mevcut.bana 250tl ye mal oldu.100tl ye verebilirim.

nişanda kullılabilecek tepsi,sepet ve dağıtmak için hediye 10adet magnet ise 30 tl.

meraba,aksesuarlardan kalanlar şöyle;kına tepsisi ve sepeti resimdekilerin aynısı.tüllü nedime taçlarından 6 adet(piyasadaki basit taçlardan değil) oyun mendilleri 3 adet,ışıklı teflerden 3 adet,1 adet kına el mumu,3 adet çiçekli kına el bandı,1 adet tüylü kalem (fotoğraflarda çok şık duruyor ayakkıbının altına isim yazarken)just married çiçekli araba plaka süsü,gelin-damat kadehleri bunların hepsi mevcut.bana 250tl ye mal oldu.100tl ye verebilirim.

nişanda kullılabilecek tepsi,sepet ve dağıtmak için hediye 10adet magnet ise 30 tl.

aksesuarlar satıldımı

bu kadar malzemeyle dükkan açarsın :)

merhaba, ürünler hala elinizde mi son durum nedir? 12. ay için banada aynı şeylerden lazım olacak. cevap verirseniz sevinirim.

Merhaba,

Malzemelerin hepsini satın almak istiyorum. Bindallı bedenini öğrenebilir miyim acaba?

Mrb bindallı medium- large beden için uygundur. Özel mesajdan irtibata geçebiliriz , mesaj hakkı olmayanlarla burdan da yazışabiliriz. Ürünlerin hepsi duruyor hoşçakalın

Mrb bindallı medium- large beden için uygundur. Özel mesajdan irtibata geçebiliriz , mesaj hakkı olmayanlarla burdan da yazışabiliriz. Ürünlerin hepsi duruyor hoşçakalın

merhaba beğendim hepsini yalnız biraz az miktarda kalmıs biraz pazarlık edersek alabilirim hepsini

Çok beğenilmişti bindallı iyiki bulmuşum sizi buralarda ve iyiki almışım :26: Hayırlı günler

Back