Gelinlik Modelleri Bindallı ve gelinlik Adana

Duygu Aaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2015
9
1
36
Arkadaşlar Mayıs ta gelinlik ve bindallı için Adana ya gideceğim gelinliği nerde güzel dikerler ve uygun fiyata güzel bindallılar nerde var söyleyebilirmisiniz

cnm az önce başka bi topikte de yazdım ama sana da yazayım :) ben gelinliğimi Gazipaşa'da Arya mağazasında diktiriyorum,Ağustosta düğünüm.fiyatlar 1500 kiralamadan başlıyor.biraz yüksek gelebilir belki ama ben Vakıflar sarayına da baktım,evet fiyatlar daha uygun ama dikişler ve kumaş kalitesini hiç beğenmedim.gelinlik bu sonuçta,insanın içine sinmeli.o nedenle mutlaka bi Arya mağazasına da bakmanızı öneririm.

bindallı içinde,ben almadım kiralıyorum.Vakıflar sarayında kiralama yapıyorlar,ben bi yerde 60 tl'ye anlaştım :) öyle tasarım bir bindallı değil elbet ama kötü giyilmeyecek bir bindallı da değil.benim gibi bindallı giymeyi sevmeyen bi insansan ve çok yüksek beklentin de yoksa,bindallı içinde Vakıflar Sarayı derim :)

Merhaba ben gecen yaz evlendim biraz tuzlu ama hayal parkın orda kıymet tülek var kesinlikle mükemmel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…