umze Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Ocak 2015 297 374 53 29 Ocak 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi sahra87 #41 ben kayseriden 1000 tl ye kiralamıştım. sonradan öğrendim daha ucuz olduğunu ama pişman olmadım çünkü herkes çok beğenmişti
ben kayseriden 1000 tl ye kiralamıştım. sonradan öğrendim daha ucuz olduğunu ama pişman olmadım çünkü herkes çok beğenmişti
H hazelyrtglu Yeni Üye Kayıtlı Üye 29 Ocak 2015 4 0 1 33 29 Ocak 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi sahra87 #42 umze .!.: ben kayseriden 1000 tl ye kiralamıştım. sonradan öğrendim daha ucuz olduğunu ama pişman olmadım çünkü herkes çok beğenmişti Genişletmek için tıkla... ama ben ankaradayım.. ankaradan biryer bulmam gerek.. güzel bişi bulmazsam bindallı giymicem..
umze .!.: ben kayseriden 1000 tl ye kiralamıştım. sonradan öğrendim daha ucuz olduğunu ama pişman olmadım çünkü herkes çok beğenmişti Genişletmek için tıkla... ama ben ankaradayım.. ankaradan biryer bulmam gerek.. güzel bişi bulmazsam bindallı giymicem..
umze Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Ocak 2015 297 374 53 29 Ocak 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi sahra87 #43 hazelyrtglu .!.: ama ben ankaradayım.. ankaradan biryer bulmam gerek.. güzel bişi bulmazsam bindallı giymicem.. Genişletmek için tıkla... neden bulamayasın canım piyasada çok güzel şeyler var. ankara da eminim daha çok çeşit vardır ve daha uygundur
hazelyrtglu .!.: ama ben ankaradayım.. ankaradan biryer bulmam gerek.. güzel bişi bulmazsam bindallı giymicem.. Genişletmek için tıkla... neden bulamayasın canım piyasada çok güzel şeyler var. ankara da eminim daha çok çeşit vardır ve daha uygundur
H hazelyrtglu Yeni Üye Kayıtlı Üye 29 Ocak 2015 4 0 1 33 29 Ocak 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi sahra87 #44 umze .!.: neden bulamayasın canım piyasada çok güzel şeyler var. ankara da eminim daha çok çeşit vardır ve daha uygundur Genişletmek için tıkla... ewett bildiğim yerler yok.. çok gezmem gerek sanırım... :))
umze .!.: neden bulamayasın canım piyasada çok güzel şeyler var. ankara da eminim daha çok çeşit vardır ve daha uygundur Genişletmek için tıkla... ewett bildiğim yerler yok.. çok gezmem gerek sanırım... :))