Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba kızlar,
Benimden 24 haziranda düğünüm 2 gün öncesinde de kınam var. Ben Beren Saat'in Fatmagül karakterinde giydiği bindallıdan istiyorum. Mükemmeldi ya. İçi hardal sarısı uzun elbise dışı kaftan. Nerde bulabilirim. Bilgisi olan var mı? Lütfen yardım lütfen...
Merhaba kızlar,
Benimden 24 haziranda düğünüm 2 gün öncesinde de kınam var. Ben Beren Saat'in Fatmagül karakterinde giydiği bindallıdan istiyorum. Mükemmeldi ya. İçi hardal sarısı uzun elbise dışı kaftan. Nerde bulabilirim. Bilgisi olan var mı? Lütfen yardım lütfen...
bende bursada lal den kiraladım iki tane... ikisini yanlış hatırlamıyorsam 800 e kiraladım ama harika modeller eşi benzeri yok herkese mutluluklar gönlünüzce olsun herşey....
canım yanlş anlamazsan neden 2tane kıraladın ? merak ettm
Hayda Ankara'da nerden aldın tarif edebilirsen çok sevinirim.bende 2 aydır arıyorum ama uygun fiyatlı satan hiç bir yer bulamadım 250 liradan ağızlarını açıyorlar. Yarım saat bile giymeyeceğim bir şeye çok para vermek istemiyorum.
tatlım elımdekı resımler bunlar morlu olanın hem elbıselı hem salvarlı modelı var
Eki Görüntüle 370981
Eki Görüntüle 370982
buda benım kırladıgım tatlım
Eki Görüntüle 370983
buda lalın modelı kırmızısı da var
Eki Görüntüle 370986
bende istanbul/ zeytınburnundan kiraladım kızlar
50 TL'ye...
iç şalvarı üst bindallısı ve hürrem tacı ile birlikte :3:
Uploaded with ImageShack.us
Bu modelin MOR renklisi ve SARI işlemelisi, iç şalvarı da sarı
arkadaşlar benimde kınam kısmetse bu ay içinde olacak ankarada bindallı kiralayabileceğim yer varmı uygun fiyattan??? aslında forumdan satan olsa alırım