• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Binbaşının annesi: Beni zindana atsın isterse, onun PKK’lı askerleri vurdu oğlumu

Paraleli maraleli bilmem ben... bi iki sene önce tü kaka diyenler şimdi benimser olmuş:KK76:
Ben ezelden beri sevmem.. 2 yıl okullarına gittim ne olduklarını anladım. yetti.
ne fetullah gülen cemaatini ne de akp yi hiç benimsemedim şükür.

ne olduklarını anlamak önemli değil böyle bir haber gerçekte var mı yok mu onu araştırıp öyle konuşmak önemli.

"Onları beslediler, beni zindana atsınlar.."onun pkk lı askerleri vurdu oglumu"

Ah annem ah..tek cumleyle nasıl ozetlemissin her seyi. Bir sehit annesi diyor ki, "isterlerse beni zindana atsınlar"

Hdp ye söven iktidarcılar burada mı?

Ulkenin geldigi nokta icler acısı. Herkes her seyin farkında. Bir kesim 3 maymunu oynuyor, bir kesim hala karizmatiklikten dem vuruyor.
Bir sehit annesi de, gercegi soyledigi icin haykırıyor; "isterlerse zindana atsınlar beni".
BAkalım bu anneye nasıl bir hakaret edilecek.

Ulke kan aglıyor kan.

MEkanı cennet olsun, ALlah yakınlarınla dayanma gucu versin.
bak ne güzel yazmışsın med,o hdp ye söven iktidarcılar,o 3 maymunu oynayanlar,onu karizmatik bulanlar ve bu anne içinden bil bakalım en sonunda kim suçlu olacak?tabii ki ANNE!!

ne fetullah gülen cemaatini ne de akp yi hiç benimsemedim şükür.

ne olduklarını anlamak önemli değil böyle bir haber gerçekte var mı yok mu onu araştırıp öyle konuşmak önemli.

Vallahi sizin için o önemlidir benim için farklı bir şey.. Ben aynı haberi farklı mecralardan zıt düşünceli haber yayınlarından okumayı seviyorum. Ama Zaman gazetesi ve bağlantılı TV kanalları bunların arasında en ciddiye almadığımdır. Hatta belki de tek ciddiye almadığımdır. Yanar dönerlerlik beni itiyo da..

Vallahi sizin için o önemlidir benim için farklı bir şey.. Ben aynı haberi farklı mecralardan zıt düşünceli haber yayınlarından okumayı seviyorum. Ama Zaman gazetesi ve bağlantılı TV kanalları bunların arasında en ciddiye almadığımdır. Hatta belki de tek ciddiye almadığımdır. Yanar dönerlerlik beni itiyo da..
evet gerçekten haklısın.mesela hükümet bir ara bu cemaat ile ölümüne kanka modundaydı hatta sağ olsunlar her yere bu cemaatin adamlarını yerleştirmişlerdi şimdi düşman ilan ettiler.gerçekten dediğin gibi yanar dönerlik çok itici.

Back
X