Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla ben biiey almadım ama cam bi eron gelfiğinde almak için eekenden gidiyorum ama hala alamadımMerhaba hanımlar bim den bebek ürünleri alan var mı? Varsa neleri aldınız ve memnun kaldınız?
Kıyafetlar çok kötü ben bi kaç kez baktımBu Cuma baya bir bebek ürünü gelecek de kıyafetlerin kaliteleri hakkımda sordum birazda. Evet çantadan bende almayı düşünüyorum . Perşembe kapanışa doğru gideceğim genelde Perşembe akşamdan çıkarıyorlar
Şimdi bsktım da bence gayet güzel şeyler gelmiş marka takıntın yoksa alabilirsin mama sanalyesi benimkine benziyo ben memnunum ama kıyafetlere yakın dan bakmak lazım yine deBu Cuma baya bir bebek ürünü gelecek de kıyafetlerin kaliteleri hakkımda sordum birazda. Evet çantadan bende almayı düşünüyorum . Perşembe kapanışa doğru gideceğim genelde Perşembe akşamdan çıkarıyorlar
Siz diyince ben de baktım hoşuma gitti hem uygun. Ama sanırım 3 aylık hamilelikte mana sandalyesi almak abes olurŞimdi bsktım da bence gayet güzel şeyler gelmiş marka takıntın yoksa alabilirsin mama sanalyesi benimkine benziyo ben memnunum ama kıyafetlere yakın dan bakmak lazım yine de
Marka takıntım yok şükür de sadece yapılan maddeler çocuklarımın sağlığına uygun olsun yeter. Yoksa aynı şeye sırf markası için daha çok ücret ödemeye ne gerek var. Mama sandalyesi için etken sanırım da emzik vs kalitelidir işllh fiyatlar baya uygunŞimdi bsktım da bence gayet güzel şeyler gelmiş marka takıntın yoksa alabilirsin mama sanalyesi benimkine benziyo ben memnunum ama kıyafetlere yakın dan bakmak lazım yine de