Bim'deki ürünler hakkında..

mesela krem şantisi de çok güzel herşeyi güzel ya ben gittikçe dolduruyorum dolabı

Daha önce yazdım mı hatırlamıyorum ama,Bimin dost tava yoğurdu çok güzel tavsiye ederim.

bazı urünlerini yeni keşfetmeye başlıyorum
buraya teşekkür ederim

Son düzenleme:
aknaz beyaz peynır aldık gecende hıc begenmedı evdekıler ben cok ısrar ettgım ıcın sesımı cıkaramadım o ayrı :roflol:

kızlar dondurmalarını denedinizmi çok güzel hele ki vanilyalı olan kakaolu tatlılara çok güzel oluyor
tavsiye ederim cokacimcoook

Ben yoğurdu, yarım yağlı dost marka sütü ( her gün kefir yaptığım için), yumurta ve limonu bimden alıyorum ve peçeteyi aslında aldığım daha çok şey vardır bunlar sürekli aldığım şeyler.

aknaz beyaz peynır aldık gecende hıc begenmedı evdekıler ben cok ısrar ettgım ıcın sesımı cıkaramadım o ayrı :roflol:

canım bide dostun peynirini dene çok lezzetli.biz sürekli alıyoruz ve severek tüketiyoruzbuyrunnnnnnnnn

ay burdan okuyup triplex gofret aldım, hiç güzel değildi, sumak sen tavsiye ettin dimi onu kız:mymeka:

ama ama ama :çok üzgünüm:

damak tadına uymadı demek kaydirigubbakcemile3

:tomato:

chess bacı ben çok beendim o gofreri saolsun Sumak bacı opuyorumnanaktan
Bideeeeeeeee
tavsiyeleriniz üzerine royal pastasını denedimmmm..süperdi.

ya bimdeki bütün ürünlerden neredeyse hepsinden memnun kaldım sadece mısır gevreğinin tadı berbat bide bazı kişisel bakım ürünlerinde arada sahte olma ihtimali oluyo dikkat derim ünv giderken dove sabun almışdım bimden ev arkadaşımda başka bi mağzadan almıştı boyutu arasında fark vardı ayrıca arkadaşım arko krem ürünlerinin taıtımını yapııyodu arkonun çıkarmadığı boyutlarının bimde olduğunu tespit etmişdik onun dışında kalan herseyden memnunum

bu benimde dikkatimi çekti, gerçekten hiç bir yerde görmediğim boyutlarda yada değişik ambalajlanmış tanınmış markaların ürünleri var, ama sahte olup olmayacağı hiç aklıma gelmemişti doğrusu:sm_confused:

valla ben bime artık sadece kazandibi ve tarişin natürel incirini almaya gidiyorum:hulya:
ay kazandibisi çok güzelcokacimcoookcokacimcoook

arkadaşlar sahte değilde bim ve arko ve birkaç firma daha aynı gruba dahil oldugu için bim için özel üretilen boylarda oluyorlar, deodorantlarda da aynı şekilde bim sahte satmayı göze alamayacak dek büyümüş çünkü aksi olsa çoktannnn araştırmalar yapılırdı adli yoldan

Son düzenleme:
birde ben bu hafta ananas aldım ne kadar tazeydi anlatamam fiyatıda fiyasaya göre baya uygundu normalde 7-8 tl bim de 3.95 ti kırmızı biber aldım birde kilosu baya uygundu kısacası sebze meyve kısmına da mutlaka bakın

dost yoğurdu muhteşem okadar yoğurt sattım buzamana kadar marketlerde onun kadar üzelini cidden yemedim arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…