sağol cnm, peki kullandın mı hiç? nasıldır acaba? kızım çok süt içiyo, günde 1 bazen 1,5 lt. bimden mi alsam bende acaba?
Canım biz ailecek tüketiyoruz,kızınız eger çok küçükse devam sütü yerine geçmeyebilir ama büyükse gönül rahatlıgıyla kullanın tam yaglı yarım yaglı falan hepsi mevcut tadı da güzel yani
sağol cnm, iki yaşında, pınarın sütünü alıyodum ama artık dosta geçicem, yoğurt da yaparım
sağol cnm, peki kullandın mı hiç? nasıldır acaba? kızım çok süt içiyo, günde 1 bazen 1,5 lt. bimden mi alsam bende acaba?
1 lt çok değil mi uzmanlar 2 bardaktan sonrası sakıncalı diyorlar
cok hossunuz yaaa 2 3 lıra ıcın ailemızı krıze sokma lafı superrrrbem de bimi severim.yakınımda 3 tane bim var zaten kuşatılmış durumdayım.ama scarlet ben de pişik yaptı ve yanma.çok rahatsız etti hatta eşime çattım.o da niye böylsin dedi ben de "pedim çok yaktıııı" dedim.:84:dedim. oda bundan sonra 2-3 lira için ailemizi sinir krizine sokma dedi.ben de tövbe ettim.
kızlar bugün bime alışverişe gittik..eşim çiğköftesini aldı, benim pek aram yoktur ama tadına baktım ve çok beğendim,içinde ceviz var ayrıca acısı yok denecek kadar az(ki ben acı sevmem)..ayrıca "sole" margarin aldım, biraz tereddüt ettim ama deneyeyim bi, aranızda deneyen var mı? yine 2 yıl önce sıvı yağını almıştım ama hiç memnun kalmadım, yemeklerin tadı bi tuhaf oluyordu geçenlerde yine bi deneyeyim dedim ve eskisi gibi gelmedi bana, beğendim bu sefer..
geçen gün bimden yufka aldım ama tam bir hayal kırıklığı oldu
hepsi birbirine yapışmış adeta hamur olmuşlardı hiç ayrılmadılar direk çöpe attım çok acıdım bir daha asla almam.
siz yufka alıyormusunuz kızlar hep mi böyle?
geçen gün bimden yufka aldım ama tam bir hayal kırıklığı oldu
hepsi birbirine yapışmış adeta hamur olmuşlardı hiç ayrılmadılar direk çöpe attım çok acıdım bir daha asla almam.
siz yufka alıyormusunuz kızlar hep mi böyle?
Kızlar yarın 4lü tava seti var. Almak istiyorum daha önce alıp kullanan oldumu? Memnun kaldınız mı? Ya da şikayetiniz oldu mu?
teflonsa önermem.çünkü ben aldım sonra teflonun zararlarını okudum.vazgeçtim kullanmaktan.çelik ise ve aklınıza yatarsa alın
bugün lover air mango dream aldım alışamicam heralde odaya kavun saklamışım gibi hissediyorum :)) kavunu da sevmem kiiii
o ne oda kokusu mu ben kavun kokusuna bayılırım