Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aktüel ürünlerden neler aldınız acaba ben oğluma top atıcı oyunu aldım
Benim arkadaşım bimden kıyma aldı ve geceyi ailecek hastanede geçirdiler hepsi zehirlendi.Çok şükür şuan iyiler hepsi.Belki onların bulunduğu semtteki marketten kaynaklanıyordur bilmiyorum.Ama tarihi geçmiş ürün değilmişDiğer kapalı paketteki ürünler neysede tavuk- kıyma tarzı ürünleri nereden aldığımızı iki kere düşünerek almak lazım.Bu benim şahsi fikrim.
bimin kıymasından alan var mı? dün alacaktım eşim fiyatı çok ucuz buldu. vardır onda bir şey dedi. güvenip alamadım.
Kapaklı kahvaltılık ve 6'lı priz aldım.İkiside hop çeyize tabi.Geçen haftada yatak koruyucusunu almıştım.Bim sayesinde çeyizimin eksikleri tamamlanacak böyle giderse
Bakalım bir sonraki kampanya ürünleri ne olacak
kahvaltı takımı süper. oğlum için pandif aldım :) gerçi daha doğup büyümesi lazım garnier göz rollonu süper salyangoz kremi süper.
Bimin bulaşık makinesi tabletini kesinlikle önermiyorum her şeyimi çizdi
arkadaşlar temizlik ürünleri hakkında ne düşünüyorsunuz dün güldal yağ çözücü gördüm sıkın sonra ıslak bezle silin falan yazıo ama güvenip alamadım aspiratör mutfak dolabı için düşünmüştüm deterjanlarını falan kullanan var mı
kahvaltılık takımın nasıl porseleni iyimi sence?kahvaltı takımı süper. oğlum için pandif aldım :) gerçi daha doğup büyümesi lazım garnier göz rollonu süper salyangoz kremi süper.
kahvaltılık takımın nasıl porseleni iyimi sence?
garnier göz roll on gerçekten işe yarıyor mu?
olumsuz yorum da okuduğum için karar veremiyorum.
arkadaşlar temizlik ürünleri hakkında ne düşünüyorsunuz dün güldal yağ çözücü gördüm sıkın sonra ıslak bezle silin falan yazıo ama güvenip alamadım aspiratör mutfak dolabı için düşünmüştüm deterjanlarını falan kullanan var mı
bizim burda çok kalmıştı bende kimse almamış demekki iyi değil dedim almadımbence süper zaten bizim burda kalmamıştı sabah 10 da gittiğim halde, başka magazadan getirttim çünkü bayadır bekliyordum ayırın demiştim unutmuşlardı. anneme bugün diyordum keşke bir tane dahamı alsaydım kırılırsa kullanırım :)
bizim burda çok kalmıştı bende kimse almamış demekki iyi değil dedim almadım