Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Blenior ağda bantlarından çok memnun kaldım.Dün denemek amaçlı üstün körü yapmıştım.Gece boyunca pürüzsüz bacaklarımı birbirine sürtüp durdum .:108:
bıyıklar için olanı var mı? memnun musunuz kızlar?
Bantların içinde 20 vucut , 8 yüz ( dudak üstü için ) 8 de koltuk altı için var.
Ben dün aldım bıyıklarımı tek tüy bırakmadı.Ama benim gibi tek bir tüy için inat edip vurup vurup çekme
bu sabah piknik masasına bakmaya gittik,daha önce alan oldumu bimden yada herhangi bi yerden,kullanışlımı ? plastiği çok hafif geldi bize 4 kişi otursa çökücek gibiydi
fiyat olarak nasıl birde herzaman varmı yazarsan sevinirim:79:
evet evet bence de çok hafif!! zaten bir tane kalmıştı onu açtırıp baktık ama çok kötüydü hatta oturmaya çalışırken çöktü
ama beennn o tabaklı piknik setinden, piknik örtüsünden, masa örtülerinden, piknik çantasından, vakumlu poşetlerden, değirmenli baharatlardan aldım :):):):):):)
çok güsel hepsi:)
fiyat olarak nasıl birde herzaman varmı yazarsan sevinirim:79:
5.45 lira çok iyi alıyor garanti ederim . bence veetten çok daha iyi ve fiyat olarak çok çok uygun ...
bizim burada bize uzak olsa da 2 bim var birinde yoktu kalmamış sanırım.
her zaman reyonlarda bulunan bir ürün ... kalmayabiliyor bazen
her zaman var evet,bende alıyorum bazen,5,45 olması gerek yanılmıyosam r
bantların içinde 20 vucut , 8 yüz ( dudak üstü için ) 8 de koltuk altı için var.
Ben dün aldım bıyıklarımı tek tüy bırakmadı.ama benim gibi tek bir tüy için inat edip vurup vurup çekme
bugün fakirin saç kurutma makinesi aldım çok beğendim iyon özelliği de var
teşekkür ederim 29.9 tl cnmGüle güle kullan fiyatını sorabilirmiyim
bu sabah piknik masasına bakmaya gittik,daha önce alan oldumu bimden yada herhangi bi yerden,kullanışlımı ? plastiği çok hafif geldi bize 4 kişi otursa çökücek gibiydi
markası neydi..............:44:
Tam olarak görmedim yazdınmı daha önce bimiyorum ama................