Bu hafta borcam almayı düşünüyorum kızlar..Umarım kalmışdır..
Alan oldumu daha önce ?
nasıl ?
blenior siir agda varmıs bimde kullanan varmı?
blenior siir agda varmıs bimde kullanan varmı?
ben kullandım oldukça kullanışlı birde fiyatı uygundu tam hatırlamıyorum ama uygundu yani.
ya bu sıvı arap sabunu kaç bime sordum yok diyolar
arkadaşlar bimin dönerini alan var mı?
ben et dönerini sürekli alıyorum canım..
tavada az yağ ile soteliyorum..kekik ve pul biber ekliyorumve rebgi dönene kadar kızarmasını sağlıyorum ..
nefis oluyor..
Bu hafta gelen gömleklere bakan oldumu nasıldı acaba???
bugün bimden 2 tane duş jeli 1 tane sırt korsesi 1 tane bel korsesi ve 2 tane bilek korsesi aldım eşimi sabah erkenden uyandırdımkaydirigubbakcemile3
canım manyetik bileklik nasıl kullandınmı bende baktımda biraz uyduruk gibi die almadım[/QUOTE
kayınvalideme aldım bir soğukluk hissi veriyor sanırım iyi gelecek ben bel için olanını kullandım dünden beri belimde iyi geldi
canım manyetik bileklik nasıl kullandınmı bende baktımda biraz uyduruk gibi die almadım[/QUOTE
kayınvalideme aldım bir soğukluk hissi veriyor sanırım iyi gelecek ben bel için olanını kullandım dünden beri belimde iyi geldi
çok tşkler cvbın için bende gidim alim barii
bu arada buradaki bimi nedense talan etmemişlerdi borcamlar falan dağ gibi duruodu:d
çok tşkler cvbın için bende gidim alim barii
bu arada buradaki bimi nedense talan etmemişlerdi borcamlar falan dağ gibi duruodu:d
bizimkini talan ettileeyvahedigeldismiler 10 dakika onra 1 tane bile korse kalmamıştıkaydirigubbakcemile5 eşim bile şaşırdı:uhm: ne oluyor burada dedi insanlar çıldırmışdelikafadulden
bende beğeniyorum çok doğal tadı :enbuyukkk::enbuyukkk: