• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekeler, Çiller Bimde satılan çin malı bir krem var

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

ubo

rastık çekerek mahmure
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2010
395
342
323
Adana
Kızlar geçen gün bime alışverişe gittim garnierin bir kreminin gördüm nemlendirici yüz kremi içeriğine baktım paraben var vazgeçtim almaktan daha sonra market içinde gezerken altın sarısı kutularda kremşer gördüm kutuyu açtım baktım kağıdına bir çok dilde çeviri yapılmış leklere kırışıklıga falan altınada not düşülmüş paraben içermez diye allah alllah dedim kremin ambalajı çok güzel cam kutuda ama çince yazıyor alan yada kullanan varmı yada bu kremin duyan

bimde satılan ürünlerin kalitesizliği belli, üstelik yüzünüze uygulayacaksınız neden riske giresiniz? ayrıca bimin ortaklarını araştırın derim. öyle ortaya yem atma amaçlı sahte listeleri değil, kapsamlı şekilde araştırın derim.

Garnier kremi bir tek bim de satılmıyor kozmetikçiler de felan da satılıyor.Kullanıpta memnun olan olmayanalr da var ben de kullanıyorum menunum ayrıca.Diğer kremi bilmiyorum ama.
Ayrıca alışverişini yapan yapar yapmayan yapmaz bir iki kişinin uydurduğu sahibi şu,bu karalama kampanyasına destek vermeyin bence.Lcw için de leyla zamanın diyorlardı çekemeyn üstün insanlar çamuru at izi kalsın hesabı karalama yapıyorlar bizler de bilip bilmeen destek evriyoruz inanıyoruz veya innamıyoruz bence bunu yapmak yanlıştır !

Back
X