- 21 Ağustos 2018
- 49
- 46
- 3
- 31
- Konu Sahibi attorneyatlaw
Elde isitilip çekilenlerden kullanıp memnun kalan var mi?Özellikle kol icin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben severek kullanıyorum 52'li hassas ciltler için olanını almıstım cok mennun kaldım. remove zaten benım için 1. numara üründür.Elde isitilip çekilenlerden kullanıp memnun kalan var mi?Özellikle kol icin
ben inatçı ve sık tüyler için olanınını kullanım 24 lu pakettı agda bandının cok guzeldıCevaplar için teşekkür ediyorum. Bim den alip denedim. Gayet güzel memnun kaldım.tek tük kalsa da hiçbir sorun yok. O paraya böyle bir performans çok çok iyi...
removenın 52'li paketlerı var cok guzel cılt tıınıze uygun ürün secersenız memnun kalırsınız benceElde isitilip çekilenlerden kullanıp memnun kalan var mi?Özellikle kol icin
bende bımden almıstım remove agda bandın cok begendım
Removenin bütün ürünlerini açıkcası severek kullanıyorum. ürünler hem bıtkısel hemde cilt tipine ve tüy tipine göre tasarlanmıs ben 52'li ağda bandı kullanıyorum normal ciltler için olanını cok memnunum ve yüz için olanda retouch pen sır ağda kalemı var normal ciltler için olan hayat kurtarıcı bir ürün gerçekten tavsıye ederim.
ben inatçı ve sık tüyler için olanınını kullanım 24 lu pakettı agda bandının cok guzeldı