bim ve şok'un bulaşık mak.deterjanını kullanan var mı?

Bir önceki bulaşık makinam Bosch'tu ve deterjan olarak yıllarca Calgonit Finish tam takım kullandım ancak bardaklarım çizilmeye ve leke leke olmaya devam edince hemen her markayı denedim ama yok çare olmadı. 2 sene önce bulaşık makinamı değiştirdim ve makinayı çalıştırmaya gelen servis görevlisine hangi deterjanı tavsiye ettiğini sordum. Bana bütün markaların aynı olduğunu, Bim'deki Bind marka ürünün gayet güzel olduğunu söyledi. Tek dikkat edilecek nokta tablet kullanıldığı zaman ayrıca parlatıcı ve tuza gerek olmadığı. Tavsiyesi ise tablet yerine toz deterjan tuz ve parlatıcı üçlüsü. O günden beri Bind kullanıyorum ve son derece memnunum. Yazık yıllarca pahalı deterjanlara verdiğim paralara..

Bimin bulasik makinesi deterjanini kullanıyorum. Particisida güzel. Gayet güzel yıkıyor.

kızlar yorumlara bakarak bende toz bimin deterjanını almıştım,hemde 3-4tl bişeydi.çok da güzeldi yanibu bıtsın şokunda tozu deneyeceğım ıns.boşuna fazla para bayılmışım marka deterjanlarahem deterjan kokusu yok hem de mis gibi masallah..

Bende a 101 ve biminkini kullaniyorum..hepde yarim tablet kirip atarim..cok guzel yikiyor..8 yildir sürekli kullaniyorum..
şok un toz deterjanını da aldım,1 kere kullanım henuz oda guzel ınankı yaa..uzun kullanımda bardakları falan çizmezse şok ile bim devam ederim ben..fairy temiz yıkıodu ama o deterjan kokusu beni sinir ediyordu,durlanmıyor gibi geliyordu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…