arkadaşlar herkese hayırlı bereketli musmutlu günler diliyorum öncelikle
ben normlalde fairy kullanıyordum,güzelde yıkıyor açıkcası ama bıraz pahalı.
bi kaç arkadaştan bim in çok güzel yıkadığını duydum.nette şok un ki ne de güzel diyenler olmuş.
kullanan varsa toz yada tablet belirterek yorumlarsanız memnun olurum.
temiz yıkıyorsa çok para vermeye gerek yok
herkese teşekkürler..
çok guzel yıkıyor ama arkadaşlarınızın da dediği gibi deterjan kokusu çok oluyor.ozellıkle teflonlarda falanben şoktan bingonun toz deterjanını kullanıyorum çok memnunum fiyatı da çok uygun.fairy kullanan arkadaşlarım bulaşık makinesinden çıkan bardakları tekrar elinde yıkadıklarında köpürdüklerini söylemişlerdi sani deterjanlı kalıyormuş
çok guzel yıkıyor ama arkadaşlarınızın da dediği gibi deterjan kokusu çok oluyor.ozellıkle teflonlarda falan
toz deterjan çizme falan yapmıyor değil mi?
birde parlatıcı ve tuz kullanıyormusunuz?
çok guzel yıkıyor ama arkadaşlarınızın da dediği gibi deterjan kokusu çok oluyor.ozellıkle teflonlarda falan
birde parlatıcı ve tuz kullanıyormusunuz?
bende sirke koyuyorum,sirkede makinanın içini umarım mahvetmiyordur,görünüşte birşey yok amabu arada en son ne zaman tuz koydum unuttum valla sanırım uzun zamandır tuzda koymuyorum :)
bim in mi şok un mu cnm?Tablet deterjanlarini kullanıyorum. Çok güzel hem ucuz.Pahalisiyla bir kalitede
Bim ve a101 in deterjanlar cnm.şok denemedim. Ama bizim makinada tuz bittim kötü yıkıyor tuzla kullanıyoruz. Tanıdıkları tuz kullanmıyor ve memnunlarbim in mi şok un mu cnm?
Teflon tencereler yapisi itibariyle makinaya atilmaya uygun değil zaten.
1 yol BİM un tozunu kullandik 1 yil da tabletini 2 bilim sonunda çizilme yapti kaç takim bardak artik onun yüzünden.ardından 1 yol fnish kullandik oxi camasir sulu olanindan inanılmaz güzeldi piril piril di.bitince bir de fairy deneyelim dedik hic memnun değiliz makina kotu konmaya başladı ve çok matlasti bardaklar.bitsin yeniden finish e gcicez.
arkadaşlar herkese hayırlı bereketli musmutlu günler diliyorum öncelikle
ben normlalde fairy kullanıyordum,güzelde yıkıyor açıkcası ama bıraz pahalı.
bi kaç arkadaştan bim in çok güzel yıkadığını duydum.nette şok un ki ne de güzel diyenler olmuş.
kullanan varsa toz yada tablet belirterek yorumlarsanız memnun olurum.
temiz yıkıyorsa çok para vermeye gerek yok
herkese teşekkürler..
benimkide tablet seçeneğini seçersem yarım saat kadar fazla suruyor yıkaması:)Bende biminkini kullaniyorum toz olanini cok memnunum sorun cikmadi bugune kadar yalniz makineden makineye degisiyormus benim makine toz deterjanda daha iyi tablet erimiyor cogu zaman o yuzden toz olanini kullaniyorum . Buda onemli bi ayrinti ikisinide dene farkini kendin bul ama bimin deterjani cok guzel dene bence