bim ve şok'un bulaşık mak.deterjanını kullanan var mı?

esra3434

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2014
646
328
arkadaşlar herkese hayırlı bereketli musmutlu günler diliyorum öncelikle
ben normlalde fairy kullanıyordum,güzelde yıkıyor açıkcası ama bıraz pahalı.
bi kaç arkadaştan bim in çok güzel yıkadığını duydum.nette şok un ki ne de güzel diyenler olmuş.
kullanan varsa toz yada tablet belirterek yorumlarsanız memnun olurum.
temiz yıkıyorsa çok para vermeye gerek yok
herkese teşekkürler..

ben şoktan bingonun toz deterjanını kullanıyorum çok memnunum fiyatı da çok uygun.fairy kullanan arkadaşlarım bulaşık makinesinden çıkan bardakları tekrar elinde yıkadıklarında köpürdüklerini söylemişlerdi sani deterjanlı kalıyormuş

çok guzel yıkıyor ama arkadaşlarınızın da dediği gibi deterjan kokusu çok oluyor.ozellıkle teflonlarda falan
toz deterjan çizme falan yapmıyor değil mi?
birde parlatıcı ve tuz kullanıyormusunuz?

çok guzel yıkıyor ama arkadaşlarınızın da dediği gibi deterjan kokusu çok oluyor.ozellıkle teflonlarda falan

ben parlatıcı falan kullanmıyorum onun yerine sirke kullanıyorum ve bardaklarım eskisi kadar çizilmiyor

bu arada en son ne zaman tuz koydum unuttum valla sanırım uzun zamandır tuzda koymuyorum :)

ben yaklaşık beş sene önce kadar tuz koydum makinayı aldığımda odur budur koymadım servisten gelen arkadaşta gerek yok demişti,bende bildim bileli bimin tabletini kullanıyorum hem çok uygun diğerlerine göre hemde hiç kirli bırakmadı canavar gibi yıkıyor valla

Bende biminkini kullaniyorum toz olanini cok memnunum sorun cikmadi bugune kadar yalniz makineden makineye degisiyormus benim makine toz deterjanda daha iyi tablet erimiyor cogu zaman o yuzden toz olanini kullaniyorum . Buda onemli bi ayrinti ikisinide dene farkini kendin bul ama bimin deterjani cok guzel dene bence

canım ben yanlış yazmışım mintaxın deterjanıymış :)

BRid marka kullanıyorum bende bimden aldım 1o1 'de de satılıyor bu marka almanya'dan geliyormuş ki almanlar kimyada dünyada 1 numara ondan dolayı bu marka aldım memnunum tablet olanını kullanıyorum

sokun vardi bi tane metalleri isil.isil yapiyordu. memnundum ama bu ara abebektem dolayi gidemiyorum esim ne alirsa o. alman maliymis bu arada

Ablam bimde satılanı kullanıyor , adı bind di galiba , çok memnun . Geçen sene tavsiye edince aldım ama ben hiç memnun kalmadım 2-3 kullanımdan sonra attım .

benimkide tablet seçeneğini seçersem yarım saat kadar fazla suruyor yıkaması:)
toz guzel çıkartıyor ve cızmıyorsa toz alırım canım o zaman..
teşekkurler

arkadaş tavsiyesi üzerine bir kez denedım bım ın tabletını ama malesef cok kotuydu. makınem bıtmıs olmasına ragmen kapagı bır actık şakır şakır su akıyor bulasıklardan. bır daha da asla kullanmadım. 3 yıllık evlıyım ılk gunden berı finish quantum kullanıyorum. kesınlıkle cok memnunum 3 yıllık bardaklarımda ne bır cızılme ne bır mor mor parlama var. bardakların çizildikce mısafır karsısına boyle bardak cıkarılmaz dıyıp daha cok bardaga para verıyor ınsan. bence ıyı bı marka kullanın uzun ömurlu olsun esyalarınız. ( kipa vb. marketlerde ındırımlerı takıp edersenız bu dedıgım markayı 80 lı olanını cok cok uygun fıyatlara yakalayabılırsınız ben hep takıpteyım . :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…