Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
larisa danasııııııııı sadece senin değil benimde artıkın bi KK önlüğüm varrrrrrrrrrr.,
SAğol patron tşk ederimm.
Ümidimi kesmiştim valla herkese geldi bana gelmedi diye üzülüyodum ama kargo şimdi gelmiş eve annem aradı:)))
Çok mutlu oldumm kazen abiiii tşklerrrrrrr:))
larisacıııııııııııım güle güle kullan benim önlüğümde geldiğinde çok sevinmiştiiim hihoyyyt
hatta o kadar sevinmiştim ki konu açmıştım ama hali hazırda bi konu var diye benimkini silip oraya taşıdılar
iyi senin konu hala duruyo kaydirigubbakcemile3
larisa danasııııııııı sadece senin değil benimde artıkın bi KK önlüğüm varrrrrrrrrrr.,
SAğol patron tşk ederimm.
Ümidimi kesmiştim valla herkese geldi bana gelmedi diye üzülüyodum ama kargo şimdi gelmiş eve annem aradı:)))
Çok mutlu oldumm kazen abiiii tşklerrrrrrr:))
larisacıııııııııııım güle güle kullan benim önlüğümde geldiğinde çok sevinmiştiiim hihoyyyt
hatta o kadar sevinmiştim ki konu açmıştım ama hali hazırda bi konu var diye benimkini silip oraya taşıdılar
iyi senin konu hala duruyo kaydirigubbakcemile3
Çok güzelmiş bu önlük ama benim neden yok yaasenağlama
Hiç haberim bilem olmadı kaçırdım sanırım tüh diyorum ve yeniden olsada bizde alsaydık olmazmıydı:çok üzgünüm: