- 18 Temmuz 2013
- 1.073
- 1.200
-
- Konu Sahibi YARDIMCI OLUR MUSUNUZ
Zehirlenirsiniz dikkat edin. Temizlik maddelerini karistirmayin derim.Merhabalar,
Bir arkadaşımın ablası Bim aspirin temizleyici ve çamaşır suyunu birlikte kullanarak bütün yüzeyleri temizlediğini söylemiş. su kireci lekesi de dahil olmak üzere her şey için kullanıyormuş.hatta ovmadan sadece suyla durulama yapıyormuş. Duvarlari falan da aynı şeylerle temizliyormuş. Hatta uzun süre toz felan tutmuyormuş.
Bim aspirin temizleyici ve çamasır suyunu birlikte kullananlar varsa nerelerde kullaniyorsunuz. Gerçekten iyi temizliyor mu? YARDIMCI OLURSANIZ COK SEVINIRIM...
Dur Aman inanan olurTabi tabi hatta aspirini demlediğiniz çaya eklerseniz eklemlerdeki kireçlenmelere bile bire bir üstelik durulama gerektirmiyor
Bimin reklamini yapmak kaldiydi sadece o da oldu bugun. Nickiniz pek yaratici,ayrica bim icin uye olmaniz da goz yasartici gercekten
Bence ikisini karıştırıp kullanmayın, çamaşır suyuyla kireç çözücüyü karıştırıp kullanan bir süper akıllı olarak yazıyorum, az kalsın hastanelik oluyordum.Merhabalar,
Bir arkadaşımın ablası Bim aspirin temizleyici ve çamaşır suyunu birlikte kullanarak bütün yüzeyleri temizlediğini söylemiş. su kireci lekesi de dahil olmak üzere her şey için kullanıyormuş.hatta ovmadan sadece suyla durulama yapıyormuş. Duvarlari falan da aynı şeylerle temizliyormuş. Hatta uzun süre toz felan tutmuyormuş.
Bim aspirin temizleyici ve çamasır suyunu birlikte kullananlar varsa nerelerde kullaniyorsunuz. Gerçekten iyi temizliyor mu? YARDIMCI OLURSANIZ COK SEVINIRIM...
Yıllar önce 18 yaş civarında bunu ben de yapmıştım tuvalete ikisini karıştırıp döktüm pırıl pırıl olur diye tabi evi bir koku kapladı bende öksürük annem ne oldu diye soruyor ama şişeler orda anladı tabi kış günü bütün evin kapısını penceresi açtı,sabaha kadar açık kaldı,beni dışarıya çıkardı vs o gün kötü bir deneyim oldu.Bence ikisini karıştırıp kullanmayın, çamaşır suyuyla kireç çözücüyü karıştırıp kullanan bir süper akıllı olarak yazıyorum, az kalsın hastanelik oluyordum.
Sakın karıştırmayın zehirlenirsiniz.Aspirin tek başına kullanın yeter.Merhabalar,
18 yaş yine de tecrübesiz bir yaş, su kaldırır yanı var ama 30'unda koca kadındım ikisini karıştırdığımda, güya küveti pırıl pırıl yapacaktım, deneyim sonucum hastanelik olmama ramak kalmasının yanısıra küvetin sırlı kısmı zarar gördü, ekstra masrafYıllar önce 18 yaş civarında bunu ben de yapmıştım tuvalete ikisini karıştırıp döktüm pırıl pırıl olur diye tabi evi bir koku kapladı bende öksürük annem ne oldu diye soruyor ama şişeler orda anladı tabi kış günü bütün evin kapısını penceresi açtı,sabaha kadar açık kaldı,beni dışarıya çıkardı vs o gün kötü bir deneyim oldu.