Bim aspirin temizleyici ve çamaşır suyu

İki kimyasal birbiriyle karıştırılmaz ! Bunu sormanız bile hata, teker teker kendiniz deneyin sonucu da buraya yazarsınız.

Zehirlenirsiniz dikkat edin. Temizlik maddelerini karistirmayin derim.

Bence ikisini karıştırıp kullanmayın, çamaşır suyuyla kireç çözücüyü karıştırıp kullanan bir süper akıllı olarak yazıyorum, az kalsın hastanelik oluyordum.

Bence ikisini karıştırıp kullanmayın, çamaşır suyuyla kireç çözücüyü karıştırıp kullanan bir süper akıllı olarak yazıyorum, az kalsın hastanelik oluyordum.
Yıllar önce 18 yaş civarında bunu ben de yapmıştım tuvalete ikisini karıştırıp döktüm pırıl pırıl olur diye tabi evi bir koku kapladı bende öksürük annem ne oldu diye soruyor ama şişeler orda anladı tabi kış günü bütün evin kapısını penceresi açtı,sabaha kadar açık kaldı,beni dışarıya çıkardı vs o gün kötü bir deneyim oldu.

Sakın karıştırmayın zehirlenirsiniz.Aspirin tek başına kullanın yeter.

18 yaş yine de tecrübesiz bir yaş, su kaldırır yanı var ama 30'unda koca kadındım ikisini karıştırdığımda, güya küveti pırıl pırıl yapacaktım, deneyim sonucum hastanelik olmama ramak kalmasının yanısıra küvetin sırlı kısmı zarar gördü, ekstra masraf

Olmek icim hazirlaniyorsa evet ise yarayabilir.
Lakin temizlik adina o kadar zehri solumaya temas etmeye ne luzum var?
Bu arada nickiniz beni benden aldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…